Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (3.08 secunde)
Mii de craioveni care si-au depus CV-uri la Ford au fost sunati si anuntati ca vor fi chemati la interviu abia din ianuarie 2012.
INTERVIU I "Steaua ne respecta mai mult acum". Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Alina Elena Tanasescu este noul presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, functie obtinuta in urma concursului desfasurat in perioada 18-20 martie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Asa cum a declarat in cadrul primei conferinte de presa sustinute in urma cu o saptamana, Mircea Banias, noul director general al CN Administratia Porturilor Maritime S.A.
Fostul director general - manager al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva (regie autonoma de interes national) a fost deferit justitiei, pe 1 martie, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave in scopul obtinerii unui avantaj patrimonial.
Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Nici soarta managerilor romani nu este de invidiat, acestia avand salarii de zece ori mai mici decat cei din Occident, daca tinem cont de faptul ca un director de marketing dintr-o companie britanica are un venit mediu anual de 191.
Eugen Davidoiu, ex-director general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, si alte doua persoane din fosta conducere a SNLO sunt anchetati de politie in dosarul "BEST Recuperare Creante".
Doar 21 de oameni mai muncesc acolo, cu tot cu director.
cum a ajuns Alexandru Sassu director la trustul lui Patriciu', pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com