Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (2.89 secunde)
Aproximativ 100 de angajati din Ministerul de Finante au oprit activitatea ieri a declarat Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP).
Aberatiile lu’ conu’ Traian, mosier de Nana La punctul doi constatam ca alde conu’ Traian (cand vorbim despre mosieri asta e formula corecta) s-a agitat duminica seara sa vorbeasca despre buget, finante si economie. ... Pentru asta exista ministru de finante. Iar ministru de finante e Chitoiu.
Judecatorii de la Tribunal si Curtea de Apel de Galati au fost pusi intr-o situatie mai mult decat stanjenitoare de catre Finante. Magistratii au aflat in urma cu cateva luni ca li s-au retinut sume consistente in contul contributiei individuale de asigurari sociale de catre Directia de Finante Galati.
Ministrul de Finante sustine ca directorii, fie ei din minister sau din teritoriu nu trebuie sa primeasca astfel de stimulente pentru ca nu au rezultate.
Un amanunt care nu apare in nicio biografie oficiala ori interviu al sefului statului.
Lucrarile la firul I al podului au fost contractate de Europan Prod SA Pitesti, valoarea lor fiind de 6,76 milioane de lei, iar cele de la firul II sunt realizate de Concefa SA Sibiu - valoarea contractului fiind de 4,69 milioane de lei.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Radu Lazar din Bucuresti, Olah Werner din Pitesti, Iuga Vasile din Arad si Suciu Gabriel din Oradea.
Daniel Daianu, fost ministru de finante in anii ‘90, considera ca daca nu ar fi folosit banii din Fondul National de Dezvoltare, statul ar fi putut sa gaseasca alte solutii pentru reducerea deficitului bugetar.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Nicolae Iordan-Constantinescu, PhD, profesor asociate, Universitatea FInante - Banci, Bucuresti; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu;
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
Este o temere acutizata de esecul discutiilor purtate de Atena cu ministrii de finante din zona euro. ... Christine Lagarde, director FMI: ... Negociatorii FMI sunt la disponibili pentru discutii zi si noapte." In viziunea ministrului grec de finante, singurul pericol ar fi un faliment "accidental".
Vorbim de finante, credite, afaceri si tot ceea ce tine de economie. ... - absolvent al Facultatii de Finante-Contabilitate, din cadrul ASE Bucuresti (1976); - doctor in Finante, circulatie baneasca si credit (1989);
• 19 iun 2009 - Vicepremierul moldovean Andrei Stratan, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, sustine, intr-un interviu acordat publicatiei Timpul, ca decizia R.
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
- Era cam de aceeasi marime ca un Hornet, doar ca nu avea aripi, a spus Fravor intr-un interviu ulterior. ... A fost ceva extrem de ciudat, a spus el in interviu. ... Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News:
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
La aceste teste participa, în general, doar candidatii ale caror CV-uri au fost selectate.  Tipuri de teste folosite la interviu Daca puteti afla înainte de interviul de angajare ce tipuri de teste prefera angajatorul, va puteti pregati din timp pentru a le face fata.
Supararea lui Patriciu are un nume foarte concret, Crin Antonescu, si rabufneste intr-un interviu aparut azi, in "Romania libera". ... El recunoaste, in interviu, ca nu a discutat nimeni din partid cu el despre alianta cu PC.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
google-analytics.com