Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (3.56 secunde)
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Narciz Amza este vicepresedinte a PD-L Constanta, fost director general al Inspectoratului Scolar, o femeie foarte energica si apreciata de toti cei care o cunosc si, in paranteza fie spus, fina lui Traian Basescu.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Interesati de asocierea intre comune au fost doar 60 de primari care au venit sa aleaga consiliul director al filialei.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Prefectul de Olt Daniel Sarpe are de ieri director de Cancelarie. Dupa mai bine de o luna de la investirea sa in functia de prefect al judetului Daniel Sarpe a reusit sa isi formeze echipa de consilieri.Cancelaria Prefectului are de ieri un director in persoana lui Adrian Zaharia.
Directorul general al societatii a fost numit Radu Costasuc - salariat al firmei din 1986 si director tehnic din iunie 2007.
Dupa ce saptamana trecuta inclusiv Ministerul Economiei ajunsese la concluzia ca la Oil Terminal se risipesc prea multi bani pe salariile directorilor, transmitand chiar un document privind reducerea unui departament din structura de conducere a societatii, cu director cu tot, iata ca membrii Consiliului de Administratie au decis altceva.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc: ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata.
Rob Boelen, fost partener principal al Deloitte & Touche Olanda, Dan Pascariu, presedinte si director general al HVB Bank Romania, Philip Stephenson, fost director executiv al TRG Olanda, Ion Sturza, om de afaceri si fost prim-ministru al Republicii Moldova.
Liviu Mihai Ionita, actual director general, membru PSD, Gheorghe Popescu, director de exploatare, fost director general interimar tot sub comanda PSD, Ion Popa, director tehnic, fost sef al Serviciului tehnic, si altii.
Cei de la Finante spun ca au transmis inca din februarie o astfel de solicitare. ... Dar in momentul in care lasi ceva lichiditate - nu va ajunge in sectorul privat, ajunge la ministerul de Finante.
Ionut Popescu, ministrul de Finante, a iesit in public marti cu intentia de a majora TVA (de la 19 la 22%) la numai o zi dupa ce presedintele Traian Basescu afirmase ca politicile sociale nu mai trebuie sa constituie o preocupare.
Comisia juridica a Senatului va fi condusa in legislatura 2008-2012 de PSD, Comisia pentru buget, finante va reveni PD-L, Comisia economica va fi condusa de un liberal, iar presedintia Comisiei de drepturile omului va reveni UDMR, potrivit algoritmului negociat marti de grupurile parlamentare.
Parchetul rus i-a acuzat pe viceministrul de finante Serghei Storceak (foto) si fostul viceministru de finante Vadim Volkov de “furt la scara mare”, dupa o ancheta pe care presa a privit-o drept un atac vizand aripa liberala a Guvernului, condusa de ministrul de finante Aleksei Kudrin.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la postul public de televiziune, ca-si doreste ca noul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, sa fie ca Decebal Traian Remes, ministrul Finantelor din perioada in care presedintele era parte a Guvernului.
google-analytics.com