Cautare

5736 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (7.42 secunde)
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. ... Urmariti insa cu atentie urmatoarele fragmente dintr-un interviu...: ... ...si urmatoarele fragmente dintr-un alt interviu: ... Unde a dat Traian Basescu al doilea interviu nu stiti.
Inainte de a merge la un interviu, specialistii spun ca e important sa va pregatiti atitudinea si sa fiti optimisti - "daca credeti in dumneavoastra vor crede si altii", sustin specialistii www.job.ro.
Astfel, Vicentius Petrescu (foto) este propunerea PD-L Constanta pentru functia de director de exploatare de la Canale Navigabile (fapt confirmat si de presedintele democrat-liberalilor constanteni, Mircea Banias), apoi este posibil ca Nicolae Sandru sa preia postul de director tehnic, iar Emil Macarie - cel de director comercial.
Alexandros Galiatatos este noul director general al AFDJ. ... Acesta din urma a fost insa inlaturat ieri din fotoliul de director general. ... Numirea liberalului in functia de director general al AFDJ a reprezentat o surpriza atit pentru salariatii din societate, cit si pentru colegii de partid ai acestuia.
Take, Ianke si Cadir - Ana, director - Grigore Gonta, "Chicago" - Roxie Hart - regia Ricard Reguant, Machinal - Helen Jones, director - Alexander Hausvater, Jocul dragostei si al intamplarii (The Game of Love and Chance - Miravaux) - Silvia, director - Felix Alexa, Cadavru Viu - Liza, director Gelu Colceag, Mofturi la Union dblquote - Fifi, director - Gelu Colceag, "Crima pentru pamant dblquote - Daria, director - Grigore Gonta, "Apus de soare" - Doamna Maria, regia Dan Pita, "Visul unei nopti de vara" - Hellena, regia Felix Alexa, "Hic Sunt Leones" - Manechin, regia Dan Puric, "Sanziana si Pepelea" - Muma Padurii - regizor Dan Tudorpar Colaborare teatru - "Celalalt", la teatrul Metropolis, -Ea - Regia Carmen Vestemeanu "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", regia Dan Tudor "Micul Paris" Circul Globus - Mimi, regia Brandusa Novac 1999 - 2000 - The Daya Troup - Copilul Divin (The Divine Child), director - Chris Simion Filme:
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL. ... 'Desemnat ministru de Finante in locul independentului Sebastian Vladescu, Gheorghe Ialomitianu este un politician destul de putin cunoscut.
Noul director coordonator al DGFP Dolj a fost "uns" Eugen Calinoiu, fost director adjunct al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova. ... Noul director vrea trei lucruri de la echipa Fiscului:
Liderul PNL il ataca pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, despre care spune ca este un ministru pentru clientela. Presedintele PNL, Crin Antonescu, il critica dur pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia.
Mai mult, in comisiile de buget-finante, cand s-au aprobat candidatii PDL si UNPR (!?!?), lucrarile nu au fost statutare.
Senatorii din Comisia pentru buget-finante au aprobat proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, pe baza careia a fost stabilita o cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%.
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris.
Comisia de buget-finante din Senat a respins cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
Stiati ca de un an este Gheorghe Ialomitianu ministru de finante?
• 24 feb 2007 - Presedintele moldovean acuza Bucurestiul, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Moldpres, de intoleranta fata de "minoritatea etnica a moldovenilor" din Romania, compusa din 10 milioane de persoane.
Condamnata la o inregimentare politica, Agerpres a trecut in mainele unui apropiat al premierului Victor Ponta INTERVIU. ... Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
google-analytics.com