Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.19 secunde)
Vedeta Antenei 3 foloseste un limbaj suburban la adresa fostului sau bun prieten Oreste, dupa un interviu al acestuia. "Acum am vazut ca ultima jigodie declara intr-un interviu ca nu-mi poarta ranchiuna pentru ca m-a insultat, calommniat, injurat pe mine, pe camarazii mei si, desigur, si pe familia mea.
AGERPRES /INTERVIU Ministrul Finantelor: ... Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Cu aceasta ocazie a iesit la iveala si istoria nasterii acestui proiect, istorie care merita sa fie relatata. ... Interesul acestuia in OZN-uri dateaza cel putin din 1989, cand se stie ca faimosul reporter din Las Vegas George Knapp a purtat discutii cu el pe aceasta tema.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte. Statul roman nu este un stat laic - Cum administrati, din functia politica, cele 18 culte religioase in relatia lor cu statul?
I-am luat atunci un interviu, pe care l-am predat redactiei, sub titlul: ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. ... Marile iubiri nu au nimic comun cu masinile de sex de astazi, care spun:
Katy Perry a marturisit, intr-un interviu recent, ca a fost extrem de indragostita de actorul britanic Rusell Brand, atunci cand s-au casatorit, dar ca dragostea a disparut rapid, cei doi petrecand foarte putin timp impreuna din cauza carierelor.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
El avea obiceiul ca sa inregistreze pe banda orice interviu cu militarii veterani care descriau OZN-uri manevrand sau plutind deasupra silozurilor cu rachete balistice intercontinentale, zone de depozitare a armelor nucleare sau locatii similare.
La scurt timp dupa lasarea intunericului, la 10 metri de ei, a coborat un obiect oval cu diametrul cam de 30 de metri, din care tasneau pulsand lumini albastre.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Apoi multa munca, si mult sprijin din partea sotiei mele, fara de care, cu siguranta nu as fi ajuns aici.
FARCAS) Continuam sa rezumam, asa cum am facut si in cateva episoade anterioare, opiniile prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, acordat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcastului Skeptiko.
Dimitrie Gerota, ne-a acordat in exclusivitate un interviu, inainte de acest eveniment editorial, in care relateaza, in premiera, cum a intrat in posesia unor documente unice, care l-au convins sa se aseze la masa de lucru pentru a scrie valoroasa monografi Profesor Doctor Dimitrie Gerota.
Mitchel a devenit astfel al saselea om care a mers pe jos pe Luna, impreuna cu comandantul sau Alan Shepard.
PRIMUL EPISOD = PRIMA VIZITA LA MEDIC Cu cat mergi mai repede la medic de la primul episod cu atat vei putea tine mai bine boala sub control!
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... carte, ati demonstrat cu argumente stiintifice ca, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, exista un camp de energie si lumina, coordonat de o minte inteligenta. Cu alte cuvinte, ca nu suntem singuri in univers, ca Dumnezeu chiar exista.
Interviu cu istoricul Constantin Corneanu. ... Comportamentul structurilor de forta (MApN, Ministerul de Interne si Departamentul Securitatii Statului/DSS), incepand cu 16 decembrie 1989, vor confirma intru-totul aceasta convingere existenta in cancelariile diplomatice ale lumii.
Pe 21 martie 2018, jurnalistul Eric Benson, de la New York Magazine, i-a luat un interviu cu subiectul: ... Ma bucur cand cineva este interesat, pentru ca este un subiect care este foarte neglijat, asa ca sunt fericit sa vorbesc cu dumneavoastra.
google-analytics.com