Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.32 secunde)
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Liberalii au, in aceste zile, "meciuri" fierbinti cu democratii.
Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul ", presedintele vorbeste de "solutia imorala " a cooptarii partidului umanist la guvernare si se declara adeptul refacerii alegerilor pentru functiile de conducere in Senat si Camera Deputatilor adjudecate de PSD cu concursul PUR.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Deci, proiectul de lege a cazut, am votat de pomana raportul, ca sa fiu sincer cu dumneavoastra .
In cursul unui interviu realizat la Casa Alba, Obama a reusit sa prinda o musca. ... La final, Obama s-a laudat cu trofeul de vanatoare si l-a intrebat pe reporter daca e interesat sa filmeze "captura".
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul:
Intr-un interviu acordat cotidianului Romania libera, prim-vicepresedintele PDL spune ca democrat-liberalii isi vor vor lansa candidatul la prezidentiale, imediat dupa alegerile generale din 2012.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“. El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002?
Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare. ... De cand am iesit din penitenciar am vrut sa treaca o perioada in care sa fac pace cu mine insumi. ... • Penitenciarul reprezinta o forma comprimata de viata, cu o constrangere enorma:
Potrivit lui Talpes, liderul PSD ar fi declarat intr-un interviu ca trebuie intrebati doctorii daca Ion Iliescu mai este in masura sa faca un partid.
Intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte Politice si profesor asociat la Univ. ... Iar in 2016 a castigat la scor istoric cu o coala de hartie, programul lui de guvernare.
In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu:
In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres. Romania Libera publica interviul cu Victor Surdu:
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... Nu se pot lupta cu un bandit atat de mare ca Basescu.
„Din cate stiu, Condoleezza Rice ar putea vizita Romania la inceputul lui decembrie, cu singurul obiectiv de a semna tratatul bilateral cu privire la facilitatile militare pentru Pentagon pe teritoriul Romaniei.
google-analytics.com