Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.25 secunde)
INTERVIU I "Steaua ne respecta mai mult acum". Discutie cu Larsen, portarul norvegienilor, despre Palatul Parlamentului, "fundasul chel de pe stanga" si Aktobe, "o echipa mai slaba" • Adam Kwarasey Larsen (26 de ani), portarul echipei Stromsgodset, a acordat un interviu la finalul meciului de pe National Arena.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
INTERVIU Prof.dr. ... Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Interviu cu prof.univ.dr. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a acuzat Romania, intr-un interviu acordat unui portal in limba rusa, de amestec in afacerile interne ale Republicii Moldova, iar ambasadorul roman la Chisinau a fost convocat la MAE moldovean, dupa un interviu acordat de Ion Caramitru presei moldovene.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Bush, a vorbit intr-un interviu acordat directorului National Geographic, Peter Schall, despre trairile sale de acum 10 ani, cat si despre ce a simtit atunci cand a aflat ca Osama Bin Laden este mort.
INTERVIU - Geoana:
Nu ne referim doar la colaborarea cu Securitatea ori la evenimente nici pina azi elucidate precum incendiul din portul Anvers, sau la originea sa etnica, tatarasca dupa Adrian Severin, evreiasca dupa alte surse. ... Un amanunt care nu apare in nicio biografie oficiala ori interviu al sefului statului.
AGERPRES INTERVIU Victor Ponta:
Daca in viata de zi cu zi prima imagine e mai mult sau mai putin importanta, cand vine vorba de participarea la un concurs pentru un loc de munca, prima impresie conteaza.
Cu toate ca acum cativa ani erau privite cu suspiciune, cartile de pregatire si perfectionare personala si profesionala pot oferi o serie de sfaturi pretioase pentru confruntarea cu angajatorii.
Puneti intrebari despre ceea ce puteti oferi Avand in vedere faptul ca orice bursa a locurilor de munca este loc de intalnire pentru cererea si oferta de munca din piata, intalnirea angajator - potential angajat decurge ca un interviu preliminar.
Inca de la primele ore ale diminetii, persoanele care doreau sa munceasca in Spania s-au prezentat la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a sustine un interviu in fata reprezentantilor firmei straine.
google-analytics.com