Cautare

1820 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.04 secunde)
Anghel de 36 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor un grilaj metalic cu dimensiunile de aproximativ 1mx0,5m, in greutate de circa 20 kg. ... Anghel in stare de libertate.
Anghel de 42 de ani, din Bucuresti, care la data de 21.03.2010, fost depistat in incinta unui targ din sectorul 4, in timp ce comercializa accesorii de imbracaminte de lux inscriptionate cu insemnele si denumirea unei marcii protejate. ... Anghel in stare de libertate.
Intrebat daca i s-a parut ca Denis Alibec a venit la echipa nationala pentru meciul cu Islanda cu kilograme in plus, Anghel Iordanescu a povestit felul in care proceda in perioada in care era selectionerul Romaniei cu jucatorii supraponderali.
Tatal antrenorului Edi Iordanescu, Anghel Iordanescu, a recunoscut ca este suparat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru ca l-a fortat pe fiul sau sa plece din club.
Paul Anghel, director general ANPC, a explicat ce solutii au romanii care au primit facturi uriase la energie si gaze.
Patronul FCSB-ului a regretat, insa, la scurt timp declaratiile facute si l-a sunat pe Anghel Iordanescu, tatal actualului selectioner, pentru a-si prezenta scuzele.
Anghel Iordanescu crede ca echipa nationala are o mare problema in ceea ce priveste tonusul psihic al jucatorilor. In plus, tatal selectionerului spune ca mai multe posturi ale echipei nationale nu sunt acoperite.
Aceasta situatie l-a infuriat pe Anghel Iordanescu, care a spus ca este de neinteles ca un tehnician de talia "Bursucului" sa primeasca un astfel de tratament din partea finantatorului.
Din partea PSD+PC, pe lista este inclusa Luminita Anghel si al ei zambet sarmant dintr-o reclama celebra. ... pe Luminita Anghel, cantareata care a fost a treia la Eurovisionul de acum trei ani?
La 51 de ani, Monica Anghel arata si se simte mai bine ca niciodata. Artista a slabit peste 30 de kilograme intr-un an, dupa operatia la coloana din 2017.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala.
Anghel de 41 de ani, din judetul Dambovita, care conducea un autoturism marca Opel, fara a poseda permis de conducere. ... Anghel in stare de libertate.
Anchetatorii au stabilit ca, sambata seara, in apropierea barului Baraca de pe strada Dezrobirii din Craiova, intre Anghel Laurentiu Chimoiu si Cristinel Bisericaru, ambii din localitate, a izbucnit un conflict spontan.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. "Stiu cat de mult a insistat patronul FCSB ca Edi sa preia echipa.
Monica Anghel a facut un pas important, dupa ce a slabit 35 de kg. A finalizat un curs si acum este instructor de fitness cu acte in regula.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
INTERVIU Pablos Holman - Cum vede un hacker viitorul internetului si ce inventii trasnite ar putea schimba lumea (Autor :
INTERVIU Prof.dr. ... Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Interviu cu prof.univ.dr. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti.
google-analytics.com