Cautare

5454 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (3.72 secunde)
• 24 feb 2007 - Presedintele moldovean acuza Bucurestiul, intr-un interviu acordat agentiei oficiale de presa Moldpres, de intoleranta fata de "minoritatea etnica a moldovenilor" din Romania, compusa din 10 milioane de persoane.
Intr-un interviu acordat, luna trecuta Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers:
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Emotiile sunt de obicei cu atat mai mari cu cat sunteti pentru prima oara la un interviu. Ce anume trebuie spus si ce trebuie evitat in cadrul unui interviu trebuie sa stiti inca de acum.
Candidatii sunt mai intai inregistrati, acestia fiind invitati la interviu intr-o alta zi, la sediul firmei Manpower. ... Candidatii intrau in grupuri de cate cinci, li se dadea un numar de ordine, apoi erau invitati la interviu intr-o alta zi.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
Pozitia a doua este ocupata de Constantin si Calin Popeci (anul trecut erau pe locul trei), iar pozitia a treia, de catre cel care era pe locul doi anul trecut, Mihai Anghel.
• 19 iun 2009 - Vicepremierul moldovean Andrei Stratan, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, sustine, intr-un interviu acordat publicatiei Timpul, ca decizia R.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Referendumul intern, neoficial avand ca tema autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc a inceput, sambata, in sapte localitati din zona municipiului Sfantu Gheorghe, respectiv Arcus, Calnic, Bodoc, Valea Crisului, Olteni, Santionlunca si Malnas Bai.
Liderul interimar al PNL Gorj si-a "potolit" toti adversarii, iar Gheorghe Orzan, contracandidatul sau, aproape ca si-a cerut scuze ca s-a inscris in cursa impotriva celui supranumit "Sfantul" de la Pades, fiind pictat in biserica din comuna.
Gandul a transmis LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor UPDATE 21:06 Gheorghe Falca: ... UPDATE 20:58 Gheorghe Falca: ... UPDATE 17:31 Gheorghe Stefan a declarat ca urmeaza sa se supuna la vot varianta conducerii interimare, care va fi aleasa intr-o sedinta a Consiliului National de Coordonare.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale va incuraja dezvoltarea fermelor fiind pregatit inca din trimestrul patru al acestui an sa finanteze proiecte in cadrul Programului "Fermierul ", a declarat ministrul Gheorghe Flutur.
google-analytics.com