Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (7.22 secunde)
se va intalni cu seful statului in cursul zilei, intalnirea fiind fixată ... a stabilit o ora pentru intalnirea cu presedintele, Ponta a răspuns:
Victor Ponta a fost invitat in Polonia dupa intalnirea la nivel inalt organizata la inceputul lunii iunie in Romania, care i-a avut ca organizatori pe cei doi premieri. Donald Tusk s-a declarat atunci extrem de multumit de intalnirea cu Victor Ponta, subliniind ca s-au inteles "de la prima privire".
Gordon nu a facut nicio declaratie nici la sosire, nici la plecarea de la intalnirea cu Traian Basescu. ... Intalnirea asistentului lui Hillary Clinton cu presedintele interimar, Crin Antonescu, a fost programata luni, la ora 13.00.
Ponta a vorbit si despre intalnirea sa de luni cu premierul Belgiei, desfasurata tot la Bruxelles, aratand ca a discutat cu acesta despre repornirea procedurii privind atragerea unui investitor important la Posta Romana.
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri ca devansarea alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014 este o propunere discutata numai in cadrul USL si pe care Uniunea Social Liberala o sustine, aratand ca seful statului nu a avut o pozitie fata de aceasta propunere la intalnirea de marti.
RTV.net - Deputatul Vlad Cosma s-a intalnit marti cu Ollie Rehn, vicepresedintele Comisiei Europene Parlamentarul USL de Prahova, Vlad Cosma, membru al Comisiei de Buget, Finante, Banci din cadrul Camerei Deputatilor a reprezentat Romania la intalnirea presedintilor comisiilor de finante care a avut loc marti la Dublin, Irlanda, tara ce detine in prezent, presedintia Consiliului European.
Cristian Preda considera, insa, ca intalnirea va avea loc, doar daca PDL vrea sa transmita un mesaj oficial, respectiv "despartirea definitiva" de președintele Traian Basescu.
ieri dimineata) am intrebat cine ar trebui sa-i reprezinte pe oamenii iesiti in strada la intalnirea cu presedintele Romaniei. ... Cele mai multe comentarii la articolul "Vrei ca Tudor Chirila si Adi Despot sa mearga la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis?
Primarul Zamfir Iorgus, directorul "Rominterm" SA, Iulian Staicu, alaturi de presedintele Federatiei Asociatiilor din Mangalia, Ion Sapartoc, au fost prezenti la intalnirea cu cetatenii orasului, in cadrul centrului Cultural "Euxin".De la inceputul intalnirii, cetatenii Mangalia au avut zeci de interventii adresate primarului Zamfir Iorgus, marea majoritate cu privire la infrastructura orasului, locuinte sociale sau pentru tineri casatoriti, salubrizarea municipiului etc.
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Intalnirea de la CCI face parte din Caravana de informare "Zilele femeilor antreprenor", derulata cu sprijinul Retelei Centrelor Euro Info. ... Intalnirea dintre consultanti si femeile de afaceri din Craiova a fost organizata de Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Craiova (OTIMMC).
"Semnalele pentru acest sezon sunt extrem de sumbre", ne-a marturisit Trandafir, iar lucrurile sunt cu atat mai grave cu cat, la intalnirea sa de aici cu hotelierii, "Sulfina Barbu ne-a auzit, dar nu ne-a ascultat si a plecat ferma pe pozitia ei".
La intalnirea de ieri organizata de Inspectoratul pentru Concurenta Constanta la sediul Primariei Ovidiu au participat reprezentantii GC3 Speciality Chemichals SRL, Metacom San Blasty NG, Metacom Maritime, Bavaria Motors, SC Astek SA, Aeroportul Mihail Kogalniceanu si cei ai Consiliului Local Ovidiu.
Puneti intrebari despre ceea ce puteti oferi Avand in vedere faptul ca orice bursa a locurilor de munca este loc de intalnire pentru cererea si oferta de munca din piata, intalnirea angajator - potential angajat decurge ca un interviu preliminar.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca întâlnirea a avut loc la initiativa reprezentantilor societatii si a tinut sa precizeze ca OMV a platit întreaga amenda data de administratia judeteana.
Este a doua oara cand seful Garzii Nationale de Mediu face, in ultimele doua luni, o vizita la Combinat, intalnirea fiind si de aceasta data tinuta in secret fata de mass-media, desi problemele de mediu de la Combinat sunt unele de interes pentru toti locuitorii orasului, tinand cont de faptul ca societatea reprezinta principala sursa de poluare.
Presedintele sindicatului Agrostrar, Stefan Nicolae, a declarat ca intalnirea cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost anulata, astfel incat sindicalistii vor picheta sediul ministerului saptamana viitoare.
Intalnirea, care a avut loc la Hotel Galati, ascunsa de privirea jurnalistilor, a avut drept scop prezentarea problemelor cu care se confrunta in prezent armatorii si operatorii portuari care isi desfasoara activitatea in asociatiile de la Galati.
Decizia vine la mai putin de o saptamana dupa vizita presedintelui Traian Basescu la societate, cand acesta a constatat unele probleme, dar a dat asigurari dupa intalnirea cu administratia ca nu se va inchide.
Presedintele Basescu le-a recomandat reprezentantilor mediului de afaceri sa il contacteze de urgenta pe Vasile Puscas pentru a se sfatui in privinta legii pe tema achizitiilor publice, despre care a spus ca si-a asumat obligatia, in intalnirea cu presedintele CE, de a o prezenta luni la Bruxelles.
google-analytics.com