Cautare

1198 de rezultate pentru "intalnirea" (3.85 secunde)
Bucurestiul va gazdui, in zilele de 24 si 25 mai, intalnirea bianuala a Asociatiei Agentiilor de Turism si Tour-operatorilor din cadrul UE (ECTAA), la care vor participa circa 100 de directori din statele membre, plus Turcia.
Nou aparut in peisajul restaurantelor bucurestene, restaurantul Madame Butterfly a gazduit in seara zilei de 16 decembrie, intalnirea lunara cu redactori ai revistelor de specialitate si nu numai. ... Intalnirea a fost un cat se poate de fructoasa , invitatii avand posibilitatea sa guste din preparatele restaurantului.
Sonda New Horizons apartinand NASA se apropie de destinatia misiunii sale, planeta pitica Pluto, fiind la o zi de intalnirea istorica cu acest corp cosmic indepartat, dupa o calatorie care a durat mai mult de 9 ani, conform Reuters.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Cum a fost intalnirea cu Domingo? ... Revenind la intalnirea cu Domingo...imi amintesc amuzat cum dupa ce mi-am incheiat prestatia, am iesit in culisele de la Kennedy Center, unde infulecam ceva.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Cum a fost intalnirea cu Domingo? ... Revenind la intalnirea cu Domingo...imi amintesc amuzat cum dupa ce mi-am incheiat prestatia, am iesit in culisele de la Kennedy Center, unde infulecam ceva.
Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu. ... Si, sigur ca cei care si-au pus amprenta asupra vietii mele sunt parintii mei, apoi intalnirea cu sotul meu si profesoara mea de canto, Georgeta Stoleriu.
Stiu despre intalnirea premergatoare anularii cu un important om de afaceri, cu un foarte important ziarist care are si el afaceri legate de omul de afaceri si cu un foarte important reprezentant al unui trust de tigari, care a avut loc la doua zile dupa intalnirea dintre ziarist si omul de afaceri“, a afirmat Basescu.
Situatia foarte grava a turismului a fost confirmata de absolut toti hotelierii prezenti la intalnirea cu demnitarii, fiecare aducand exemple din ograda sa, dar care au intregit imaginea unui litoral sfasiat intre interesele operatorilor de plaja, interesati doar de profit, in detrimentul serviciilor si hotelierii ajunsi in incapacitatea de a mai oferi servicii turistilor.
Eurodeputatii democrati au lipsit, ieri, de la intalnirea cu premierul Calin Popescu Tariceanu de la Bruxelles. ... Liberalul Adrian Cioroianu ii acuza pe democrati ca au lipsit in semn de razbunare fata de absenta liberalilor de la intalnirea cu presedintele Traian Basescu.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Desi, potrivit declaratiei lui Adrian Severin, Mircea Geoana a fost invitat la conferinta organizata de ISD, liderul PSD nu a fost prezent la intalnirea liderilor de la Hotel Majestic. ... Comentand intalnirea lui Geoana de la Brasov, Adrian Nastase s-a declarat impotriva intalnirilor la hoteluri si carciumi.
- Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea cu premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, ca se bucura ca la finalul mandatului sau se creeaza o atmosfera pe care si-a dorit-o tot mandatul in relatia cu aceasta tara.
"Presedintele PNL a fost asteptat si este asteptat in continuare la intalnirea cu membrii Coalitiei. Este o invitatie permanenta, domnia sa trebuie sa decida cand doreste sa participe la intalnirea pregatita si organizata de catre partidele care compun coalitia pentru a discuta atat probleme politice, cat si probleme legislative.
Intalnirea a avut loc la periferia municipiului Satu Mare, la capatul strazii Poligonului, pe un teren pe care Ministerul Apararii Nationale l-a predat municipalitatii locale in vederea construirii de locuinte ANL, din care o parte sa fie repartizate militarilor din localitate.
In intalnirea pe care ieri am avut-o cu Fondul, am spus oaspetilor doua lucruri, cred, importante.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat marti, dupa intalnirea conducerii cu delegatia PES, ca preocuparea PES este legata de modul de colaborare intre PSD si PD in cadrul grupului socialist din Parlamentul European, si nu in plan intern.
Intalnirea presedintelui PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, cu liderii de filiale a durat vineri pana la miezul noptii si s-a terminat, oficial, cu un vot de incredere dat liderului liberalilor. ... Ieri, secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a anuntat ca intalnirea va avea loc in cursul zilei de azi.
„Nu ar fi corect fata de presedinte ca inainte de intalnirea cu el sa facem public acest lucru. Voi spune dupa intalnirea de la Cotroceni“, a explicat Tariceanu.
Astfel, la intalnirea pe care premierul Calin Popescu Tariceanu a avut-o cu Rehn, vineri, la Bratislava, comisarul a afirmat ca Romania a inregistrat progrese vizibile in procesul de aderare.
"Lunea viitoare, la intalnirea coalitiei, o sa pun problema transant si, daca nu se doreste, atunci trebuie sa ne hotaram daca noi, ca partid social democrat, mai putem sa acceptam lucrul acesta sau nu.
google-analytics.com