Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (4.00 secunde)
S-a mers pana acolo incat s-a inoculat ideea ca puterea si privilegiile oferite de ea reprezinta dreptul lor, a PDL-istilor, iar actiunile menite sa satisfaca interesul personal al membrilor acestui partid coincide cu interesul general.
Ponta a precizat ca, daca pozitia majoritatii membrilor BPN fata de aceste decizii se va schimba, este dispus sa convoace Comitetul Executiv si chiar congresul PSD.
In plus, sondajul realizat de noi in randul membrilor de vaza ai PSD a aratat ca aproape toti au aflat din presa despre documentul-incendiar. ... Reactiile membrilor USL pe aceasta tema au fost extrem de variate.
"Pornind de la cifrele existente, surprinde numarul mare al membrilor PSD. Ar fi 409.833 - o crestere semnificativa fata de cei 290.116 declarati in urma cu 4 ani.
La iesirea din universitate a membrilor, prin fata cladirii a trecut un tramvai care a fost oprit de fortele de ordine pentru a lasa loc oficialilor.
Pentru a vota, alegatorii vor prezenta membrilor biroului electoral al sectiei de votare un act de identitate. ... Deasemenea, incredintarea urnei speciale altor persoane decat membrilor biroului electoral al sectiei de votare se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 5 ani.
Dupa recitatul sustinut de artistii Ansamblului Folcloric "Junii Sibiului", copresedintele USL Sibiu, Ioan Cindrea, le-a cerut membrilor USL sa nu mai doarma pana in data de 9 decembrie, cand sunt alegerile parlamentare, iar liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, si-a prezentat sloganul de campanie:
Revocarea membrilor Guvernului care fac obiectul unor actiuni in instanta pentru fapte penale. ... Angajarea raspunderii membrilor Parlamentului pentru fapte de incalcare a regimului de integritate.
Toate actiunile benefice duse de catre partid la bun sfarsit au atras si mai mult atentia celor din Opozitie care isi indreapta actiunile doar catre denigrarea membrilor PSD si a partidului in sine.
Fara exceptii, participantii au amendat cu fermitate modul in care s-au finalizat, in urma cu putine zile, discutiile din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor privind amintitul proiect de lege, felul incalificabil in care a fost votat amendamentul care exclude Asociatiile Profesionale din randul membrilor Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
In plus, actualul presedinte al CCIR nu se afla nici pe lista oficiala a membrilor onorofici, a adaugat Vlasov. ... Camerele teritoriale totalizeaza doar 20.000 de membri, deci un procent redus din totalul membrilor CCIR".
Atit sindicatele, cit si partidele, poarta negocieri in functie de interesele membrilor si liderilor lor.
Astfel, in timp ce liderii FSS Metarom Galati si UTSL au semnat, miercuri seara, protocolul, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ieri ca nu-l vor semna, iar liderii Forum vor lua o decizie azi, dupa consultarea tuturor membrilor de sindicat.
"Îmbunatatirea sistemului informational în domeniul valorilor mobiliare si stiintelor economice cu privire la membrii sai prin impulsionarea activitatilor societatilor comerciale, de instruire si pregatire în domeniu pentru o mai buna reprezentare a intereselor membrilor sai".
Toma le-a solicitat membrilor Corpului sa ignore circulara, pe care a caracterizat-o ca un gest de intimidare, si sa continue sa desfasoare toate activitatile prevazute in Regulamentul republicat in OG nr.
Decizia CAS opreste temporar activitatea de asigurare si reasigurare de la nivelul sucursalelor, filialelor, agentiilor, precum si tuturor altor puncte de lucru ale acesteia, desfasurarea activitatii de asigurare si/sau de reasigurare, subscriere de noi riscuri si incasarea de prime aferente acestora, pana la data aprobarii de catre CSA a noii structuri a actionariatului, a membrilor Consiliului de Supraveghere si a membrilor Directoratului.
Potrivit Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, de la inceputul anului si pana acum au fost radiate din evidente 34 de societati comerciale (dizolvate sau lichidate anterior) si 158 de persoane fizice autorizate (PFA) sau asociatii familiale, la cererea membrilor acestora. ... hotararea adunarii generale a membrilor persoane juridice, privind dizolvarea;
La randul sau, adjunctul guvernatorului, Mihai Gainiceru, a explicat membrilor TEM al UNCECE ca acest coridor este o conectare intre nordul si sudul Uniunii Europene prin Ucraina spre Polonia si spre Belarus si apoi spre tarile baltice.
Numarul membrilor desemnati de fiecare actionar este proportional cu cota de capital social detinuta de acesta.
Potrivit observatiilor remise CCIR privind completarea ordinii de zi a sedintei, se cere "prezentarea de catre Adunare a unui raport detaliat cu privire la situatia financiara a acestei societati comerciale, a demersurilor care s-au facut pentru redresarea economica a Romexpo SA", precum si "informarea membrilor Camerei Nationale in ceea ce priveste posibilitatile reale de evitare a falimentului acestei societati comerciale, daca aceste posibilitati exista sau nu".
google-analytics.com