Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (2.84 secunde)
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Surse din PNL sustin ca Tariceanu le-a cerut membrilor BPC sa nu mai faca declaratii pe surse, in presa, pe subiectul preluarii portofoliului Externelor, spunandu-le ca desemnarea persoanei care conduce MAE este atributia sa.
In cursul aceleiasi sedinte, Biroul Permanent Judetean a decis excluderea lui Danut Moisoiu din Partidul Democrat Liberal pentru atitudine impotriva intereselor partidului si membrilor sai.
De aceea, precizeaza Rahau, incercarea de a crea confuzie in randul membrilor si simpatizantilor PRM prin comunicate date in numele filialei Constanta, prin lansarea de informatii false catre organizatiile PRM din judetul Constanta sau catre alte filiale nationale, prin apeluri telefonice date membrilor de partid care refuza sa ii urmeze, demonstreaza dorinta de a acoperi propriile lor nerealizari, starea dezastruoasa in care au adus filiala Constanta.
Au fost facute o serie de precizari in ceea ce priveste colegiile uninominale si s-au stabilit calendarul si metodica de acceptare a candidaturii membrilor UDMR pentru posturile de parlamentari.
Astfel, presedintele organizatiei PD-L Constanta ramane Ion Popescu, in opinia BPN, disputele interne urmand a se rezolva "cu calm si cu grija", liderii partidului renuntand acum la atacurile impotriva membrilor nemultumiti.
S-a stabilit si cuantumul indemnizatiilor pentru activitatea membrilor birourilor electorale (66 de lei pe zi), a informaticienilor, statisticienilor si personalului tehnic auxiliar care participa la executarea operatiunilor generate de activitatea birourilor electorale constituite pentru alegerile parlamentare (50 de lei pe zi).
Sansele lui Calin Popescu Tariceanu (foto) de a se mentine la sefia Partidului National Liberal sunt din ce in ce mai mici, daca e sa ne luam dupa vocile membrilor simpli de partid.
Cu toate acestea, presedintele american a subliniat ca nu vor fi pusi sub acuzare agentii CIA care au efectuat interogatoriile asupra membrilor Al-Qaida de la Guantánamo sau alte inchisori secrete, desi acest lux nu va fi valabil si pentru membrii administratiei care au dat unda verde acestei practici.
Alte deficiente intalnite in ultima perioada de inspectorii PSC sunt si defectiuni ale generatorului electric de avarie, absenta consemnarilor in fisele care inregistreaza timpii de munca si de odihna ai membrilor echipajului (este interzisa munca membrilor echipajului fara o odihna minima obligatorie de 6 ore consecutive), probleme de management al calitatii, defectiuni ale separatorului de santina, defecte la tubulaturile de combustibil sau chiar lipsa unor sisteme functionale de comunicatii la distanta, la bordul unor nave sub pavilion strain, a adaugat Gheorghe Stroe.
Videanu a anuntat ca democrat-liberalii intentioneaza sa sesizeze Comisia Juridica, de disciplina si imunitate pentru a analiza modul de lucru al membrilor comisiei.
Astfel, Orban a aratat ca, potrivit articolului 111 din Constitutie, Guvernul, in cadrul controlului parlamentar, este obligat sa prezinte informatiile cerute de Camera Deputatilor, Senat si comisiile parlamentare iar prezenta membrilor Guvernului la sedintele comisiilor parlamentare este obligatorie daca li se solicita acest lucru.
Udrea s-a prezentat la audierile comisiei de joi dar numai pentru a lansa acuzatii la adresa membrilor comisiei.
"Prezent, nu votez!", a spus Pambuccian, precizand ca aceasta decizie s-a luat cu votul majoritatii membrilor grupului minoritatilor nationale. ... "Prezent, nu votez!", a spus Pambuccian, precizand cs aceasts decizie s-a luat cu votul majoritatii membrilor grupului minoritatilor nationale.
Chestiuni de acest gen le-au scapat membrilor sectiilor de votare", a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. El a precizat ca erorile constatate au fost cauzate "probabil" de oboseala membrilor sectiilor de votare.
Majoritatea membrilor filialei Mehedinti a Partidului Social Democrat a luat decizia de a se solidariza cu contracandidatii lui Mircea Geoana de la congresul care va avea loc in primavara acestui an, au declarat pentru AGERPRES surse din conducerea filialei.
Acesta a replicat insa ca in modul de alocare a delegatilor a contat atat scorul obtinut la ultimele alegeri, cat si numarul membrilor de partid inscrisi in organizatia respectiva, iar lista reprezentantilor va fi stabilita in urma unor intalniri ale secretarului PSD, Liviu Dragnea, cu presedintii organizatiilor judetene.
• "Adversarii lui Geoana au fost indepartati de pe lista delegatilor" "In calitate de Presedinte al Consiliului National, am primit numeroase sesizari, dintr-un numar semnificativ de judete, cu privire la nerespectarea prevederilor privind delegarea la Congres a membrilor actuali ai Consiliului National.
"Remobilizarea simpatizantilor si membrilor prin schimbarea presedintelui" La capitolul plusuri, Dancu subliniaza ca social-democratii au reusit o remobilizare, dupa Congres, prin schimbarea presedintelui. ... Un nou presedinte presupune o remobilizare a simpatizantilor si a membrilor.
O disciplina de fier in partid, reducerea numarului membrilor Consiliului National, organizarea unui sistem uninominal de selectare a candidatilor pentru consiliile judetene, o intarire a atributiilor Curtii de Integritate Morala se numara printre propunerile de modificare a Statutului PSD.
google-analytics.com