Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (3.16 secunde)
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, prefectul Mihai Capra, a trimis inapoi catre Consiliul Local hotaririle privitoare la marirea numarului membrilor in consiliile de administratie ale societatilor subordonate.
Fostul presedinte al liberalilor crede ca prin aceasta executie nu se incearca altceva decat distragerea opiniei publice si a membrilor de partid de la adevaratele probleme ale PNL.
"Nimeni nu are intentia de a sacrifica pe nimeni in partidul nostru, dorim doar sa intelegem ca exista o disciplina de partid, ca exista o disciplina a comunicarii in partid si ca exista dorinta din partea membrilor nostri ca lucrurile sa intre in fagas normal, iar respectarea disciplinei de partid si a comunicarii publice in partid face parte din aceasta obligatie a membrilor nostri", a mai spus liderul social-democratilor.
Fostul sef al statului a acuzat "complicitatea" membrilor Colegiului CNSAS cu detinatorii de arhive, sustinand ca este vorba despre "o grava atitudine a membrilor fostului si actualului Colegiu, care nu au inteles ca au obligatii de demnitari si functionari publici".
504/2002 prin ordonanta de urgenta, astfel incat numarului membrilor CNA sa creasca de la 11 la 13.
In ceea ce priveste referendumul intern, liderul PSD a declarat ca ieri s-a decis "sa se lanseze in dezbaterea organizatiilor judetene temele principale propuse pentru modificarea statutului", urmand ca pana in data premergatoare congresului "sa existe o discutie, un vot si o decizie formala a organizatiilor si membrilor nostri".
Liderul PSD a ajuns ieri la pranz la Craiova, unde s-a desfasurat Conferinta Extra-ordinara a filialei social-democrate si le-a cerut membrilor PSD Dolj sa-l sprijine pentru un nou mandat la sefia partidului.
Laurentiu Mironescu a explicat ca nu a solicitat rapoarte de activitate, ci a transmis rugamintea, catre democratii care detin functii de conducere in institutiile descentralizate din Constanta de a redacta materiale succinte, de maxim o jumatate de pagina, in cadrul carora sa realizeze o analiza comparativa cu perioada 2001-2004 si realizarile acestora din ultimii doi ani, "pentru a demonstra membrilor si ne-membrilor PD ca au facut bine ca ne-au votat, ca avem realizari la nivelul institutiilor pe care le conducem.
Cat priveste desfasurarea "ostilitatilor" la CCL-ul organizat de Organizatia Municipala a PD Constanta, singurii sefi de institutii care si-au prezentat informarile cu privire la activitatea depusa - comparativ cu cea din perioada 2001-2004 - pentru a demonstra membrilor de partid ca se munceste, au fost inspectorul general al Inspectoraului Judetean Scolar, Narciz Amza, si directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Mircea Banias.
Fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit ieri membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
Colegiul CNSAS a decis ieri ca fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu a facut politie politica, au declarat surse apropiate membrilor Colegiului.
Vicepresedintele Comisiei economice din Senat, conservatorul Constantin Gheorghe, este de parere ca senatorul liberal Varujan Vosganian va avea sustinerea membrilor comisiei pentru postul de ministru al Economiei. ... "Consider ca Varujan Vosganian se va bucura de sustinerea membrilor comisiei.
Disputele dintre liberali au pornit de la modul de alegere a membrilor viitorului Birou Permanent Central, existand doua mari curente de opinie:
Liderul PD, Emil Boc, a declarat ieri ca premierul trebuie sa vina in Parlament cu o propunere de restructurare a Guvernului, care presupune reducerea numarului membrilor Cabinetului de la 24 la 15-18, prin desfiintarea functiilor de ministru de stat si de ministru delegat.
Cei peste 1.000 de participanti au validat ieri introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Biroului Politic Central al partidului.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
"In urma deliberarilor, Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei', in prezenta majoritatii membrilor sai, a adoptat cu votul majoritatii membrilor care il compun hotararea de a se solicita domnului Corneliu Vadim Tudor ca, in calitatea sa de Cavaler al Ordinului National 'Steaua Romaniei', sa ceara scuze, in mod public, in termen de 15 zile de la data adoptarii hotararii, celorlalti Cavaleri ai Ordinului National 'Steaua Romaniei', pentru comportamentul nedemn de un purtator al decoratiei Ordinului National 'Steaua Romaniei', culminand cu cel din sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 18.12.2006, ceea ce a afectat profund prestigiul Ordinului National 'Steaua Romaniei', se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Concluzia care s-a adoptat prin votul unanim al membrilor a fost aceea de a solicita conducerii centrale a PSD discutarea de urgenta a cazului celor doi si adoptarea deciziei de excludere din partid", se arata intr-o declaratie semnata de presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Marian Jean Marinescu, Maria Petre, Roberta Anastase si Monica Iacob-Ridzi cer demisia membrilor Guvernului si sustin, intr-un comunicat dat publicitatii ieri, ca, in urma gestului europarlamentarilor UDMR, Romania are din nou de pierdut din cauza "haosului si a incapacitatii" primului-ministru de a conduce acest "guvern nelegitim".
"Din informatiile primite pe cai neoficiale, dar si prin instigarea din partea primarului Tudorel Calapod, a membrilor PDL in presa si prin adunari de cartiere se va incerca perturbarea sedintei consiliului local prin manipularea unor mase de oameni, punandu-se in pericol atat solemnitatea sedintei, cat si siguranta corporala a mea si a membrilor consiliului local", se arata in solicitarea lui Nicolae Matei.
google-analytics.com