Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (3.06 secunde)
in cazul membrilor reprezentantelor diplomatice, pasaportul diplomatic sau de serviciu. ... Acesta nu poate fi din randul observatorilor sau membrilor biroului electoral al sectiei de votare.
In ciuda sprijinului de care fostul parlamentar a avut parte in cadrul biroului permanent judetean, Tabuleac urma sa trimita o scrisoare conducerii nationale a partidului prin care sa arate ca se delimiteaza de punctul de vedere al membrilor biroului care l-au votat pe Secrieru.
O "regretabila greseala de tehnoredactare" a aprins din nou spiritele in jurul comisiei Udrea, In sesizarea semnata de ministrul Turismului, Elena Udrea, prin care se cere schimbarea membrilor comisiei, numele presedintelui Comisiei, deputatul PNL Ludovic Orban, este scris de cateva ori gresit - Ludovic.
“Anumite exceptii de la regula nu devin reguli si cred ca cea mai mare parte a membrilor partidului sunt onesti si chiar oameni simpli cu venituri modeste“, a sustinut Ion Iliescu, care sfatuieste totusi pe cei care sunt “vulnerabili“ sa faca pasul inapoi, pentru ca poarta o anumita imagine care afecteaza partidul.
Problemele de imagine ale fostului premier nu se regasesc la nivelul membrilor si/sau simpatizantilor PSD, ci la nivelul publicului general. ... (Multi cititori vor spune ca parerea membrilor simpli nu conteaza in contextul in care liderii sunt "baroni" si isi selecteaza atent delegatii la Congres.
raportul de activitate a Consiliului de Administratie al Filialei CAA, darea de seama privind executia bugetara a Filialei CAA pe anul 2004, proiectul de buget pe anul 2005 al Filialei CAA, alegerea membrilor Consiliului de Administratie al Filialei CAA, raportul comisiei de cenzori, diverse.
Deputatul independent propune prin adresa invocata audierea membrilor Consiliilor de Administratie ale SRR si care au avut influenta asupra celor doua institutii si audierea membrilor CNA care au avut obligatia legala de a monitoriza echidistanta politica prezentata de institutiile media publice.
(4) Durata mandatului membrilor Consiliului Superior al Magistraturii este de 6 ani si nu poate fi prelungit sau innoit..
(1)t astfel incat numarul membrilor fiecarui consiliu local si fiecarui consiliu judetean sa se stabileasca in functie de numarul locuitorilor comunei, orasului sau municipiului raportat de Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor la data de 1 ianuarie a anului in care se desfasoara alegerile.
Kelemen Hunor mai propune si acordarea unui termen de gratie Consiliului de Administratie a carui activitate a primit o bila neagra din partea Parlamentului, stipuland ca revocarea membrilor CA sa aiba loc doar in cazul in care raportul de activitate primeste doua voturi negative consecutive in plenul legislativului.
Premierul doreste in continuare declasificarea dosarelor In privinta criticilor lui Traian Basescu la adresa Executivului, primul-ministru a reiterat, in calitate de sef al Guvernului, ca nu poate lasa sa planeze asupra membrilor Cabinetului sau indoieli privind corectitudinea acestora.
Plecarea in bloc a membrilor Partidului Popular Crestin Democrat de la filiala Castelu, in frunte cu Nicolae Anghel, nu afecteaza in nici un fel structurile si calitatea membrilor PPCD, partidul ramanand cu numerosi oameni de valoare, cu atat mai mult cu cat este vorba in fapt de „niste lichele”.
Sectia 2 Politie a cerut date privind starea civila a membrilor Biroului de Presa al PSD in urma unei plangeri facute de Alina Mungiu Pippidi, care a reclamat ca a fost calomniata si insultata.
Biroul Permanent al PC a adoptat ieri o rezolutie prin care denunta racolarile de parlamentari si alesi locali ai membrilor Coalitiei din partea PD. ... "In ceea ce priveste politica de racolari dusa de PD, am cerut membrilor nostri sa reziste acestor presiuni.
"PD nu are un program de racolare a membrilor altor partide, libertatea de a alege formatiunea in care sa-si desfasoare activitatea politica apartinand fiecaruia", a declarat ieri presedintele executiv al democratilor, Adriean Videanu.
Camelia Coman, care le-a povestit membrilor Camerei judecatorilor CSM ca a fost chemata de presedintele Cornoiu si Luana Stancu, amandoi spunandu-i sa treaca dosarul la completul 2.
PNL acuza racolarea membrilor sai Deputatul liberal a constatat ca PD Mures, cu o conducere interimara, duce o "lupta surda, dar in acelasi timp agresiva, de racolare a membrilor PNL".
S-a insistat foarte mult asupra ideii ca totul a fost pus la punct pentru a legitima echipa lui Ion Iliescu care nu ar fi avut dreptul sa preia puterea in statul roman, dupa fuga lui Nicolae Ceausescu, avand in vedere trecutul conspirationist al membrilor ei;
Palatul care, impreuna cu zona mutilata din imprejurimi, a fost obiectul competitiei de arhitectura intitulata Bucuresti 2000, si-a schimbat denumirea dupa revolutia din 1989, devenind copilul preferat al membrilor parlamentului. S-ar putea ca rezultatele concursului sa nu le faca nicio impresie membrilor parlamentului;
De dragul galatenilor Omul politic conservator a mai aratat si ca decizia consilierilor locali de a mari numarul membrilor consiliilor de administratie ale societatilor din subordinea municipalitatii a fost luata in interesul cetatenilor.
google-analytics.com