Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (3.19 secunde)
Intalnirea se doreste una foarte discreta, pesedistii fiind invitati telefonic sau prin SMS de la cabinetul lui Victor Ponta la o pensiune de la intrarea din statiune "pentru o sedinta informala de partid".
Si Puterea scrie despre "intalnirea de taina pentru strategia partidului si sanctionarea lui Geoana", in timp ce Romania Libera incearca sa afle daca "isi forteaza Geoana excluderea din PSD?" Adevarul:
Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L la Vila Lac 1 s-a incheiat Marin Anton, presedinte PD-L Giurgiu, a declarat la Realitatea Tv ca in cadrul intalnirii s-a discutat despre Constitutie si despre modificarile constitutionale, printre care si revenirea la un mandat de patru ani al presedintelui, dar si modul in care poate fi suspendat seful statului.
Elena Udrea sustine ca WikiLeaks furnizeaza informatii despre opozitie, dar spune ca intalnirea ei cu Hrebenciuc este o intoxicare.
Victor Ponta despre intalnirea cu Tony Blair:
Dimpotriva, primarul Craiovei n-a vrut sa plece urechea la sfaturile catorva dintre subordonatii sai, care ii sugerasera sa-l trateze cu dispret pe Basescu, eventual chiar sa refuze intalnirea cu el. ... De fapt, cel care a initiat intalnirea a fost chiar Traian Basescu.
Intalnirea a fost organizata la Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
"Nu, pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump"Parol, bobocule? ... Atunci ia scoate tu paralele din buzunar si plateste elicopterul, ca pentru intalnirea cu cetatenii nimic nu este scump!
Acum devenea limpede ca nu e "intalnirea cu bloggerii", ci cel mult cu niste bloggeri. Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse.
- Vicepresedintele Joe Biden Intalnirea asta e importanta, cel putin pentru imagine. Totusi, cred ca intalnirea asta e mai importanta pentru Biden, care se mai vede si el bagat in seama.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a intarziat mai mult de o ora la intalnirea pe care a avut-o sambata, 15 aprilie, cu autoritatile si agricultorii din judetul Gorj, la Teatrul "Elvira Godeanu" din Targu Jiu. ... Sala a fost arhiplina, la intalnirea cu ministrul liberal luand parte si unii primari PSD.
Bucurestiul va gazdui, in zilele de 24 si 25 mai, intalnirea bianuala a Asociatiei Agentiilor de Turism si Tour-operatorilor din cadrul UE (ECTAA), la care vor participa circa 100 de directori din statele membre, plus Turcia.
Nou aparut in peisajul restaurantelor bucurestene, restaurantul Madame Butterfly a gazduit in seara zilei de 16 decembrie, intalnirea lunara cu redactori ai revistelor de specialitate si nu numai. ... Intalnirea a fost un cat se poate de fructoasa , invitatii avand posibilitatea sa guste din preparatele restaurantului.
Sonda New Horizons apartinand NASA se apropie de destinatia misiunii sale, planeta pitica Pluto, fiind la o zi de intalnirea istorica cu acest corp cosmic indepartat, dupa o calatorie care a durat mai mult de 9 ani, conform Reuters.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Cum a fost intalnirea cu Domingo? ... Revenind la intalnirea cu Domingo...imi amintesc amuzat cum dupa ce mi-am incheiat prestatia, am iesit in culisele de la Kennedy Center, unde infulecam ceva.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... Cum a fost intalnirea cu Domingo? ... Revenind la intalnirea cu Domingo...imi amintesc amuzat cum dupa ce mi-am incheiat prestatia, am iesit in culisele de la Kennedy Center, unde infulecam ceva.
Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu. ... Si, sigur ca cei care si-au pus amprenta asupra vietii mele sunt parintii mei, apoi intalnirea cu sotul meu si profesoara mea de canto, Georgeta Stoleriu.
Alianta cere acestei institutii cercetarea membrilor BEC sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, de fals material in inscrisuri oficiale, de fals intelectual, de actiuni impotriva ordinii constitutionale, complot, comunicare de informatii false si asociere pentru savirsirea de infractiuni, toate fiind prevazute de Codul penal.
“Dictionarul membrilor CC al PCR - 1945-1989“, “Documente din dosarele secrete ale generalului Nicolae Radescu“, ambele elaborate de un colectiv de tineri istorici, si “Aurel Decei sau destinul disperarii“, scrisa de Ioan Opris.
Facand o trecere in revista a membrilor Consiliului de Administratie, se poate observa ca majoritatea persoanelor indeplinesc rolul de marionete, manipulate in favoarea intereselor lui Moldoveanu.
google-analytics.com