Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (2.91 secunde)
Mai sunt cateva ore pana la intalnirea Antena 3 cu telespectatorii Antena 3 invita telespectatorii la o intalnire publica in Piata Constitutiei. ... Antena 3 nu isi propune ca intalnirea sa se transforme intr-un miting impotriva clasei politice.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Ea le este adresata nu numai membrilor CEx, ci tuturor romanilor care ne-au votat in 2016. ... Spuneti ca e doar o coincidenta faptul ca cereti demisia lui Liviu Dragnea la doar cateva zile dupa ce Klaus Iohannis le cerea membrilor PSD sa il dea jos pe Liviu Dragnea.
Bijuteriile pe patru roti au facut deliciul turistilor veniti la Peles si au starnit admiratia membrilor juriului. ... Bijuteriile pe patru roti au facut deliciul turistilor veniti la Peles si au starnit admiratia membrilor juriului.
Liderii tuturor grupurilor parlamentare vor semna luni un document prin care vor solicita cresterea numarului membrilor CNA de la 11 la 13, document care va fi trimis apoi Guvernului, a declarat deputatul Dan Motreanu (foto), secretarul general al PNL.
Avem obligatia sa mergem in fata membrilor nostri si sa-i intrebam care este echipa de conducere pe care si-o doresc", a spus el.
Audiata ieri timp de peste doua ore in legatura cu contestatia depusa la CNSAS, Mona Musca s-a aratat increzatoare in sansele ei de a primi, de aceasta data, un certificat de buna purtare, dupa ce initial decizia membrilor Consiliului a fost ca a facut politie politica.
Biroul Permanent National al PSD a adoptat ieri varianta finala a chestionarului intern realizat in scopul consultarii membrilor partidului asupra unor modificari ce vor fi aduse Statutului partidului dar si a ofertei si politicii electorale a PSD.
"Guvernul are ministri, dar se ocupa de privatizare", le-a spus Basescu membrilor CSM, carora le-a multumit ca au renuntat la functiile detinute la instante si Parchete ca sa se dedice activitatii Consiliului, cu caracter permanent.
Partidele politice din Municipiul Mangalia, care au primit sedii pentru a-si desfasura activitatea, dar si cele vaduvite pana la ora aceasta de un adapost "oficial", ar trebui, firesc, ca, pe langa intalnirile periodice ale membrilor, sa organizeze si audiente pentru cei care le-au propulsat:
Curtea Constitutionala a constatat, luni, existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public - Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlament - Camera Deputatilor si Senat, pe de alta parte, in legatura cu procedura de urmat in cazul cererilor referitoare la urmarirea penala a membrilor si fostilor membri ai Guvernului pentru faptele comise in exercitiul functiei lor si care, la data sesizarii, au si calitatea de deputat sau de senator.
Potrivit acelorasi surse, procedurile de revocare au fost demarate de Judecatoria Braila si Tribunalul Comercial Mures din cauza lipsei de reactie a membrilor CSM alesi din partea tribunalelor si judecatoriilor la starea actuala a justitiei, mai exact la criza financiara si atacurile politice.
La finalul sedintei coalitiei, Dan Nica a spus ca cele doua partide au stabilit sa ceara membrilor PSD si PDL sa dea dovada de retinere si sa se preocupe de problemele economice si sociale.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, referitor la scrisoarea trimisa de fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana membrilor de partid, in care vorbeste despre tentatia de a da liber la pusul botnitei in PSD, ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba" Intrebat despre mesajul in acest sens al lui Mircea Geoana, el a afirmat ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba".
Potrivit surselor citate de MEDIAFAX, Adrian Nastase le-ar fi spus membrilor BPN ca Geoana, Toma, deputatii Florentin Gust si Radu Coclici, precum si alti apropiati ai lui Geoana din teritoriu s-ar fi intalnit saptamana trecuta la Hotel Ramada.
In mod exceptional, Parlamentul poate aproba, cu majoritatea voturilor membrilor prezenti, reducerea termenului de 30 de zile si adoptarea unui rpoiect de lege sau a unei propuneri legislative in procedura de urgenta." • La articolul 90, Referendumul, se adauga paragrafele (2)-(4), care spun ca "problemele care se supun referendumului si ca data desfasurarii acestuia se stabilesc de catre presedintele Romaniei prin decret" si ca "punctul de vedere al Parlamentului asupra initierii referendumului de catre presedintele Romaniei se exprima, printr-o hotarare adoptata de Parlament, cu votul majosritatii membrilor prezenti, in termen de cel mult 30 de zile".
• Articolul 109, Raspunderea membrilor Guvernului.
Neconstitutionale au fost apreciate de catre judecatori si propunerile de modificare aduse articolului 109 referitor la Raspunderea membrilor guvernului Propunerea presedintelui a fost de abrogare a aliniatului 2, care spune:
Geoana, intr-o scrisoare adresata membrilor CEx al PSD:
Pe de alta parte insa, avocatul membrilor Asociatiei PAS, Alexandra Stamate, ne-a declarat ca fostul actionar majoritar ar fi incercat sa patrunda cu forta in societate, desi nu si-a castigat acest drept.
google-analytics.com