Cautare

1872 de rezultate pentru "institutul francez" (4.07 secunde)
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze.
De mai bine de 10 ani, britanicii si americanii incearca se dezlege miracolul francez. ... Asa s-a nascut paradoxul francez, caruia fiecare american ii cauta dezlegare. ... A doua banuiala ar fi ca uleiul de masline care nu lipseste din bucataria niciunui francez ar fi elixirul care le lungeste viata.
Premierul francez - in vizita de doua zile la Bucuresti (Autor:
De la lansarea sa (in 1982, de catre Ministrul Francez pentru Cultura si pana azi), Fete de la musique a devenit deopotriva un loc de intalnire a variatelor genuri si forme de expresivitate muzicala si a iubitorilor acestei arte. ... fizicianul si matematicianul francez Siméon Denis Poisson (1781);
Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal, la inceput cu aproximativ trei milioane de doze, a anuntat ministrul Sanatatii. ... Potrivit actului normativ, Institutul va primi 10 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvenului .
Totodata, Mircea Geoana a avut o serie de intalniri si cu Edouard Balladur, fost prim-ministru francez si presedintele comisiei care a lucrat la revizuirea Constitutiei din Franta, cu Laurent Fabius, deputat, fost prim-ministru, si cu Jean Pierre Raffarin, senator si reprezentantul personal al presedintelui Sarkozy pentru Francofonie, fost prim-ministru al Frantei in perioada 2002-2005.
Vasile Damian) Pentru prima data de aproape doua decenii, un presedinte francez vine in vizita de stat la Bucuresti. ... e prima vizita de stat efectuata in Romania de un presedinte francez in, practic, ultimii 20 de ani.
Mircea Oprea, Cosmin Ruscior) (IN ACTUALIZARE) Cel putin 84 de persoane au fost ucise, dupa ce un presupus terorist francez de origine tunisiana a intrat cu un camion intr-un grup de sute de persoane care participau la un spectacol de artificii in centrul orasului Nisa, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.
Cu acest prilej, ambasadorul Frantei la Bucuresti, Pierre Herve Bolot, a exprimat interesul statului francez de a juca un rol important alaturi de Fortele Navale Romane in protejarea frontierei romanesti de la Marea Neagra care coincide cu cea a Uniunii Europene, precum si a caracterului international al apelor acestei mari.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finanțat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundația Japonia.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul Nattional la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundatia Japonia.
Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
De exemplu, de la Ministerul Mediului, condus chiar de catre un constantean, Nicolae Nemirschi, a venit vestea ca vor fi comasate trei institute de cercetare, intre care si Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Grigore Antipa".
La Institutul Oncologic Bucuresti "lucrurile nu merg bine" 77 de spitale din intreaga tara, inclusiv din Bucuresti, sunt controlat in aceasta luna, a anuntat Ministerul Sanatatii. Controlul a debutat ieri, cand ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost la Institutul Clinic Fundeni, Institutul "C.C. Iliescu" si Institutul Oncologic Bucuresti.
Institutul Cantacuzino se pregateste pentru producerea, din 2017, a vaccinului antigripal, dar si a vaccinurilor BCG si DTP (Autoare:
Atelierele se vor ține in Sala Atrium a Institutului Francez si vor fi animate de Cartoon Network, partenerul principal Minimest.
Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine.
Conservatorii cer presedintelui Traian Basescu sa ceara DNA si Curtii de Conturi sa se autosesizeze in legatura cu acordarea lui Costica Constanda a terenului in Satul Francez, considerand ca acest lucru este o "afacere dubioasa", a declarat, luni, senatorul PC Marius Marinescu.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Romii au dreptate Dupa ce s-a intretinut cu reprezentantii romilor, ambasadorul a declarat ca solutia pentru rezolvarea migratiei etniei este infiintarea unui Consiliu tehnic francez, arondat secretarului de stat de la Ministerul Muncii din Romania. ... Guvernul francez era constient de aceste probleme.
google-analytics.com