Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (3.43 secunde)
Inspectoratul Judetean in Constructii a efectuat in ultimele trei luni sute de controale in urma carora s-au aplicat amenzi de peste 80.000 de lei.
Nu putem sa nu amintim faptul ca Inspectoratul Scolar Judetean a alocat anul trecut 20.000 de lei pentru achizitionarea de echipament sportiv performant pentru cele trei terenuri de sport.
Drept pentru care Mihei intentioneaza sa fie mai atent pe viitor, in special in ceea ce priveste posturile de adjuncti de la Inspectoratul Teritorial de Munca, unde „s-ar putea sa-i acordam sprijin politic” actualului inspector adjunct, Marian Becheanu, iar la Directia de Sanatate Publica conservatorii sustin ca se mai gandesc.
Banias s-a aratat chiar nedumerit de amploarea care s-a dat faptului ca sotia sa a ocupat un post din Inspectoratul Scolar, fara atributii de conducere, pentru care nu s-a aratat nimeni altcineva interesat.
Conform unei note a DNA, inaintate Camerei Deputatilor, seful Departamentului, Daniel Morar, sustine ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea.
Banii alocati pentru Ordine Publica si Siguranta Nationala sunt destinati pentru achizitionarea unui autoturism Dacia Logan Diesel la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
Petre Trandafir, inspector sef Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar pentru Constanta - Mangalia, subprefectul Claudiu Palaz.
Revad in gand toate casele frumoase cuprinse intre liceul Balcescu si Inspectoratul Scolar. Aleea Garii, cu soseaua din piatra cubica facuta de nemti, cu copacii seculari si casele care amintesc de alte vremuri, ale fostelor familii notabile din oras.
Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Dolj si Gruparea Mobila de Jandarmi Craiova au organizat ieri, intre orele 10.00 si12.00, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane, la sediul Inspectoratului, "Ziua Portilor Deschise".
Initial a fost subordonata Ministerului Afacerilor Straine, apoi la Ministerul Aerului si Marinei (in anii interbelici) si ulterior la Ministerul Transporturilor - PCA (Porturi si Comunicatii pe Apa), apoi DTN (Departamentul Transporturilor Navale), ISNC (Inspectoratul de Stat al Navigatiei Civile).
"Am solicitat Inspectoratul Judetean de Politie sa suplimenteze numarul de oameni, pentru ca in Navodari sunt doar 20 si ceva de politisti, in loc de 75", a mentionat primarul.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), s-a predat la Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov, unde a declarat, la intrare, ca este nevinovat si ca sentinta reprezinta "o mare nedreptate".
Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Tudor Vladimirescu" Gorj a dus in zona 6.000 de litri pentru cetatenii comunei Rosia de Amaradia, o alta cisterna fiind adusa de la Primaria Targu Carbunesti, dar si de la alte firme.
Un miliard o sa il dam SC Lucrari Drumuri si Poduri Dolj pentru rezolvarea problemelor de infrastructura, iar restul o sa ii impartim intre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, care are nevoie de motopompe pentru scoaterea apei din pivnite si fantani, si primariile comunelor afectate de inundatii, in functie de marimea localitatii si de pagubele produse de ape", a explicat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
"Voi propune repartizarea catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a sumei de 1,6 miliarde de lei pentru achizitionarea unei pompe de mare capacitate.
In acelasi timp, surse din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera au confirmat existenta anumitor animozitati la Constanta si ne-au sugerat ca orice este posibil, inclusiv demiterea comisarului sef Tudorel Ene.
Printre acestea se numarau Oficiul pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara, Inspectoratul Politiei de Frontiera si Primaria Craiova.
In perioada anilor 2009-2017 a ocupat functia de inspector scolar general adjunct si inspector scolar general la Inspectoratul scolar judetean Calarasi, functie din care s-a pensionat la 1 septembrie 2017.
Nu s-a primit nimic. Am intrat orbeste. xxx Scufundarea navei Calarasi a fost cercetata de Parchetul Constanta si Inspectoratul Navigatiei Civile.
google-analytics.com