Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (5.39 secunde)
Sefii PNL reusesc astfel sa se asigure ca isi vor impune la conducerea institutiilor coordonate de Prefectura, de la Inspectoratul Scolar si pina la Directia de Sanatate Publica, oamenii pe care si-i doresc si care vor fi acceptati fara prea multe conditii de noul prefect.
Dar deocamdata ma simt foarte bine in pielea asta si am o gramada de treaba de facut la Inspectoratul Scolar", spune, la randul ei, Narciz Amza, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Constanta.
Gheorghe Pop este inspector general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud si doreste sa-si mentina functia si sa aplice politica Guvernului in teritoriu.
Albert Almos a declarat ca UDMR doreste sa mentina in continuare in functii sefii institutiilor pe care i-a numit in urma cu patru ani, printre care se numara Inspectoratul scolar, Directia de Sanatate Publica, Agentia de Ocupare a Fortei de Munca si Casa de Pensii Covasna.
Din pacate, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, cel putin in acesti ultimi patru ani, nu a dat dovada ca vrea sa lupte cu toata forta impotriva coruptiei si coruptilor.
Acesta va ocupa aceasta functie pana la noua structurare a Jandarmeriei, care se va imparti in Inspectoratul Judetean al Jandarmeriei Constanta si Gruparea Mobila.
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara chiar a deschis atunci o ancheta pentru a stabili modul in care s-a derulat contractul pe bani publici.
Agentia Nationala de Integritate, Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor pentru Achizitiile Publice, Autoritatea Nationala pentru Monitorizarea Achizitiilor Publice, Inspectoratul General de Situatii de Urgenta, Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, Autoritatea pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptii.
Institutiile vizate pentru reducerea personalului sunt Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casa Judeteana de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Munca si Agentia Judeteana pentru Presatii Sociale (AJPS).
Ca urmare a articolului "Mascatii DIAS, porcari la ferma baronului Stanca” din data de 2 aprilie a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Constanta s-a autosesizat si a inceput verificarile situatiei prezentate de cotidianul nostru.
Conform unor politisti si parlamentari din judetul Arad, comisarul Parasca si anumiti sefi din Inspectoratul Judetean de Politie nu au luat masurile procedurale necesare pentru prinderea in flagrant delict de luare de mita a primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca, in cazul supermarketului Total Alfa.
Stiti ce s-a intamplat la Inspectoratul de Stat in Constructii, unde noul director a decis sa retraga institutia din procesul in care este judecat Adrian Nastase si unde avea de recuperat cateva milioane de lei drept paguba...
Cred ca fostul vicepresedinte, Ioan Abrudan, va fi in continuare un consilier eficient si colaborarea cu Inspectoratul Scolar Judetean va fi mult mai buna ca pana acum.
Inlocuirea comandantului IJP este, se pare, zadarnicita la nivel ministerial, Inspectoratul botosanean obtinind rezultate bune la analizele activitatilor anuale, insa anterior prefectul mai declarase ca nu prea intelege cum de este apreciata prestatia sefului IPJ in ciuda valului de violente din judet.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj a desfiintat punctul de lucru deschis la Motru.
Sau, mai cu manusi spus, dupa o evaluare atenta a situatiei din fiecare liceu. Desi proiectul va fi demarat luna viitoare, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta se pregateste pentru inceperea acestuia cat mai repede.
In paralel, pe 1 iunie 1998, la Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui s-au prezentat doua femei din Republica Moldova care au reclamat disparitia sotilor lor, Ion Baranciuc (46 ani), Ion Bucatari (43 ani), precum si a unei cunostinte, Serghei Sibov (33 ani), Ion Baranciuc fiind persoana care reprezenta firma BIP SRL Chisinau, firma cu care Alcoolprod incheiase contractul pentru exportul alcoolului.
Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta se afla in faza de implementare a Directivelor Europene privind relatiile de munca si sanatatea si securitatea angajatilor.
Este unul dintre factorii care au facut ca reclamatiile de la delfinii esuati, depuse la Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Galati, sa poata fi numarate pe degetele de la o singura mina.
google-analytics.com