Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (3.21 secunde)
Manualul pentru interventii in caz de urgenta realizat la sugestia Institutiei Prefectului, in colaborare cu Inspectoratul Regional pentru Situatii de Urgenta Dobrogea si Inspectoratul Judetean de Constructii incepe sa prinda contur.
In acest context, Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului a demarat un control care are drept scop supravegherea modului in care decurg soldarile in magazinele din oras.
Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului - Constanta a primit in perioada 1-14 ianuarie un numar total de 75 de reclamatii, dintre care jumatate sunt in sfera serviciilor de cablu si internet. ... De mentionat ca Inspectoratul mai are in subordine, pe langa Constanta, inca doua judete, respectiv Tulcea si Braila.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor; Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bihor; Agentia pentru Protectia Mediului Bihor; Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu Bihor;
Pe de alta parte, in luna martie a.c., Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta a desfasurat o actiune de control de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la distribuitorii si operatorii economici care comercializeaza flori si ornamente florale.
Patronatul Romconstruct a depus o plangere la Consiliul Concurentei, Ministerul Finantelor si Inspectoratul de Stat in Constructii cu privire la firmele care vand betoane, mortare si sape "la negru", se arata intr-un comunicat al Compirom.
130/1999, angajatorii au obligatia sa calculeze comisionul si sa depuna lunar la inspectoratul teritorial de munca o declaratie fiscala privind stabilirea comisionului.
"Impreuna cu Politia Economica, Garda Financiara, Inspectoratul Teritorial de Munca si Inspectia Sanitara de Stat Constanta am verificat, sambata seara, clubul "Tan-Tan Summer Club", unde am gasit mai multe nereguli.
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
revizuirea cadrului juridic, elaborarea unor programe in domeniul pirateriei si contrafacerii in vederea estimarii ratei acestor fenomene, elaborarea unor programe de formare a personalului din institutii, crearea unei baze de date comune si derularea unor campanii adresate publicului pentru a se putea intelege riscurile pe care le presupun pirateria si contrafacerea.Institutiile din Romania implicate in acest proiect sunt Ministerul Public, Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Autoritatea Nationala a Vamilor, Ministerul Justitiei, Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor, Consiliul Superior al Magistraturii si Institutul National al Magistraturii.
20 - 23 mai 2013 - procesarea cererilor-tip de inscriere depuse de parinti pe baza criteriilor generale date de inspectoratul scolar si a celor specifice de departajare ale scolii, in limita locurilor disponibile.
GEORGIAN de 18 ani, din judetul Giurgiu, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este urmarit printr-un ordin emis de Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, avand mandat de executare a unei pedepse, fiind condamnat la 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie.
Mari intirzieri in cheltuirea banilor, sume alocate si neconsumate, proiecte aproape imposibil de verificat, sint aspecte reiesite dintr-un control efectuat de Inspectoratul pentru Concurenta la institutiile, agentii economici, asociatiile si fundatiile care au beneficiat de finantari externe.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, Inspectoratul General al Poliţiei Romane, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Casa Naţională
Inspectoratul Scolar Bucuresti face verificari dupa ce o asociatie a elevilor a reclamat faptul ca regulamentul intern al unei scoli din Capitala prevede exmatricularea elevilor care au parul vopsit.
De fiecare data in asemenea situatii, singura solutie este de a se apela la Armata Romana, Jandarmerie sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
in plus, Petre Berinde a fost obligat sa sponsorizeze cu produse din carne sau cu mese de protocol multi sefi din Inspectoratul Judetean de Politie, indeosebi pe comisarul sef Ioan Dohotaru, actualul sef al Politiei judiciare a PNA la Satu Mare.
Politistii comunitari vor avea parte si in acest an de pistoale inchiriate de la Inspectoratul de Politie Judetean Dolj. Pentru fiecare din cele 100 de bucati care sunt folosite de agenti se plateste o suma de aproximativ 2,4 milioane de lei pe an.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Va ganditi cumva la Inspectoratul Scolar Judetean, avand in vedere ca doamna Paloma Petrescu, colega dumneavoastra din Alianta a fost inlaturata de la conducerea respectivului inspectorat in conditii pe care le-a contestat?
google-analytics.com