Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (4.15 secunde)
Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Cerealele din judet sunt aduse de tarani cu carele la schela de la Calarasi, iar de aici, cu ambarcatiuni usoare se cobora pana la Braila, care in aceasta perioada devine cel mai important port la Dunarea fluviala.
In perioada 21.01-31.01.2008, Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, conform programului tematic ANPC transmis celor trei Oficii Judetene de Protectia Consumatorilor din subordine, a efectuat un numar de 60 de actiuni de control referitor la modul de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea lichidului antigel si a lichidului de spalat parbrize.
Rafalele de vant pot depasi, in special in judetele Buzau, Ialomita, partea de est a judetului Braila, 70 km/ora. ... Codul portocaliu se instituie in judetele Buzau, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 11:00, drumurile nationale pe care circulatia vehiculelor era intrerupta din cauza zapezii erau urmatoarele: ... - DN 2B Buzau - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Responsabili de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Directia Judeteana de Statistica, Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Judetean au format o comisie ce se va ocupa de organizarea scrutinului.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Din pacate insa, tot primaria a avut de suferit, deoarece Inspectoratul Teritorial de Constructii a amendat-o pentru ca a eliberat autorizatia fara a avea toate avizele necesare. Inspectoratul Teritorial de Constructii Constanta s-a confruntat zilele acestea cu un caz mai putin obisnuit.
Tribunalul Constanta a decis ieri ca Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) nu trebuie sa-i ceara scuze primarului Radu Mazare, dar trebuie sa plateasca 50.000 de lei prejudicii de imagine.
Cladirea cu patru etaje situata pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, care la inceput a fost prevazuta ca sediu doar pentru Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia de Munca si Protectie Sociala, la ora actuala a devenit neincapatoare pentru 4 institutii, care sunt nevoite sa foloseasca util fiecare metru patrat.
"In protocol scrie ca Inspectoratul in Constructii ne revine si nu s-a pus in discutie institutia judeteana, ci cea teritoriala.
Senol Zevri (PD-L) - Agentia pentru Protectia Mediului (daca il accepta aliatii social-democrati), Florian Constantin (PD-L) - Inspectoratul Teritorial de Munca, Ioan Toanchina - Unitatea de Administrare Judeteana ANIF (PD-L), Cristina Branzoi (PD-L) - Directia Judeteana de Tineret, Romulus Minca - AJOFM.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Inspectoratul de Stat in Constructii Oltenia (ISC) a descoperit o serie de nereguli si urmeaza sa-i arda la conturi pe vinovati. ... Intr-un raspuns trimis GdS, Inspectoratul in Constructii precizeaza ca anumite obligatii contractuale nu au fost respectate.
Din cate a constatat pana acum Inspectoratul de Stat in Constructii Constanta, Marian Alexe si-a scos, in baza certificatului de urbanism, o autorizatie de constructie, dar fara a avea aviz de la Mediu, de la Pompieri sau OK-ul de la Autoritatea in Turism.
Sesizarea in cazul acestora a fost facuta de catre Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a remarcat o abatere grava a bancilor de la legile concurentei.
Acest lucru incearca Inspectoratul de Concurenta Constanta sa-l explice mediului de afaceri constantean si primariilor locale, pentru a putea fi in stare sa absoarba cat mai mult din fondurile europene care vor fi puse la dispozitia tarii noastre.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta.
google-analytics.com