Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (3.49 secunde)
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... UPDATE 10:11 Pentru doi dintre raniti, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.
Statisticile provizorii, inainte de contestatii, anuntate ieri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a apreciat cresterea ratei de promovare anul acesta, indica un judet fruntas, Braila (74,17%) si un judet, singurul din tara, unde s-a inregistrat o scadere a ratei fata de 2012 (de la 46,3% la 39,5%), si 122 de elevi cu media 10 pe linie.
Inspectoratul Teritorial in Constructii nu este, dupa cum ne-a precizat si prefectul Liviu Brailoiu, o institutie “in portofoliul” PD-L Constanta.
SC RISK Com SRL din Braila.
Noua structura se va numi Inspectoratul Judetean al Ministerului de Interne, condus de catre un comandant (un chestor de politie), ajutat de doi adjuncti, toti trei adusi de la Bucuresti.
"In continuare noi am sustinut ca Inspectoratul Regional in Constructii ne apartine, iar PSD a spus ca este al lor. ... "In momentul de fata, daca ma intrebati, nu vreau o alta institutie, nici nu accept discutiile privind alte propuneri, ca de exemplu Inspectoratul Judetean in Constructii.
Totusi, social-democratii participanti la intalnirea de ieri sau care au aflat de la colegii lor cum au fost puse problemele colaborarii PSD - PD-L la Constanta in cadrul discutiilor, ne-au precizat ca una din marile nemultumiri ale pedelistilor este numirea facuta la Inspectoratul Regional de Stat in Constructii.
Fara functii au ramas si sefii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj. ... Inspectoratul Scolar, marul discordiei Pe lista neagra a demiterilor se afla si cei trei inspectori ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, dar si directoarea Casei Corpului Didactic (CCD) Dolj:
Sindicatul Liber al Salariatilor din Invatamantul Preuniversitar Constanta intenteaza proces conducerilor unitatilor scolare care au centre de executie bugetara, acestea fiind si centre contabile, conducerilor unitatilor scolare unde se semneaza statul de plata si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, ca reprezentant al Ministerului Educatiei si Cercetarii deoarece nu a fost respectata macheta pentru acordarea si calculul sporurilor, conform Legii 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic.
\"Mi s-a comunicat faptul ca inspectoratul scolar are o activitate de expertizare psihiatrica a candidatilor care dau un examen in perspectiva ocuparii unor posturi.
Acest lucru a fost demonstrat de reactia violenta a profesoarei de educatie civica din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Ecaterina Stroe, care ne-a declarat ca: ... Desi proiectul va fi demarat luna viitoare, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta se pregateste pentru inceperea acestuia cat mai repede.
Acel procent de 18%, aplicat la circa 200.000 de copii dintr-un an scolar, inseamna zeci de mii de tineri care pleaca din scoala fara o sansa in societate. Ingrijorator nu este numai nivelul ridicat al abandonului scolar, ci mai ales tendinta sa crescatoare.
Ce se intampla cu vacanta de vara Anul scolar 2014-2015 va avea 36 de saptamani de cursuri, insumand 177 de zile lucratoare, prin exceptie, pentru clasele terminale din invatamantul liceal, anul scolar va fi de 37 de saptamani din care durata cursurilor este de 33 de saptamani, 4 saptamani fiind dedicate desfasurarii examenului national de bacalaureat, prevede un proiect de ordin de ministru, publicat pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale.
Romania are una dintre cele mai mari rate de abandon scolar din Europa, cu aproape 20% dintre elevi care renunta la scoala inainte de finalizarea invatamantului obligatoriu de 10 clase.
Aceasta prima experienta ii va determina viitorul sau traseu scolar si cariera sa profesionala ce va urma. ... Astfel, datele arata ca, in anul scolar 2013-2014, 100.000 de elevi fie nu au promovat examenul de bacalaureat, fie nu au participat la acest examen.
Cursurile anului scolar 2019 - 2020 incep luni, 9 septembrie, si sunt dispuse pe durata a 35 de saptamani.Structura anului scolar cuprinde semestrul I (9 septembrie - 20 decembrie 2019) si semestrul al II-lea (13 ianuarie - 12 iunie 2020).
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. ... Noi vrem sa facem acum observatii la propunerile facute de colegii nostri din Braila.
Batalie politica exista in zonele in care candidatii au sanse relativ egale, exemplu in acest sens fiind orasele Cluj, Braila, Craiova dar si in Bucuresti la sectoarele 3 si 6. ... • Braila, Consiliul Judetean.
google-analytics.com