Cautare

65 de rezultate pentru "inscrieri" (3.25 secunde)
Pai de atunci si pana acum puteam sa plec de multe ori". Ionel Mantog spune ca in perioada urmatoare se vor mai inregistra si alte inscrieri in PD-L.
Spre deosebire de alte partide, PSD are in mod concret deschidere fata de tineri, dovada cea mai concludenta fiind avalansa de inscrieri on-line, chiar din prima zi a campaniei "Inscrie-te acum in PSD".
Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Turistii romani care au ales sa-si petreaca vacanta in celelalte statiuni din Egipt, precum Hurghada si Cairo, nu au renuntat la planurile lor, agentiile de turism inregistrand in continuare inscrieri pentru aceste destinatii, se mai arata in comunicatul ANAT.
Daewoo primeste in continuare inscrieri pe lista de asteptare, pentru cazul in care unii dintre cei care au primit Note de acceptare nu vor putea sa se prezinte in termen de 30 de zile pentru ridicarea noului autoturism.
Sucursalele CEC nu mai fac inscrieri noi in conturi pentru plata pensiilor. Incepand cu 1 octombrie, cupoanele de pensii, precum si taloanele speciale de calatorie vor fi transmise beneficiarilor de drepturi de pensie si legi speciale, care au conturi deschise la CEC, de catre CNPAS, prin posta.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Nu exista o data-limita pentru inscrieri, acestea se vor face pina la momentul cind se vor epuiza fondurile", ne-a declarat ieri directorul Oficiului Teritorial Galati, Alina Dimache.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax:
Inscrieri pana la epuizarea bugetului Din categoria programelor pentru care inregistrarea va incepe pe 12 mai face parte si "Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor" (sustine integral cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare realizarii transferului afacerilor), pentru care exista un buget alocat la nivel national de 200.000 de lei.
Acest fapt vine ca urmare a introducerii tichetelor de vacanta si a programului de early-booking (inscrieri timpurii), care a atras un numar mai mare de turisti in agentii in primele luni ale anului.
Foarte important este insa ca beneficiarul sa nu aiba fapte inscrise in cazierul fiscal, sa nu aiba inscrieri care privesc sanctiuni economico-financiare in cazierul judiciar si sa respecte graficul de rambursare a datoriilor, daca are datorii catre banci.
Competitia incepe joi seara (26 august) cu ultimele inscrieri la fata locului, si va continua vineri si sambata cu trasee de 100 km de offroad, culminand duminica cu Superspeciala de langa partia de schi de la Baisoara.
Sport Expo este deschis sambata 1 aprilie, intre orele 11:00-20:00, cand se pot inscrie si/sau ridica kit-uri precum si duminica, 2 aprilie, in intervalul orar 07:00-17:00 dintre care doar pana la 12:30 se mai pot face inscrieri doar pentru cursele de copii si bebelusi.
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Webstock 2016 - ultimele inscrieri! Votati personalitatea online a anului! 30 septembrie bate la usa! Mai sunt cateva zile pana la cea de-a 9-a editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania.
Vor fi descalificati cei ce nu indeplinesc toti pasii sau care apeleaza la diverse metode de fraudare (inscrieri multiple de pe aceeasi adresa IP, nume false etc.).
Inscrieri la: [email protected] sau la nr. de telefon: 0724033693. Facebook.com/Danais.Capidava Traieste ca un dac! La standul lor de la MTR puteai achizitiona:
Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studentilor Romani din Strainatate la Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc in sala completand formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit si se va realiza exclusiv pe baza listelor de inscrieri.
- 1 ora teoretica (Mind Workout) - 1 ora practica de constientizare a oricarui tip de antrenament (Body Workout) - 1 ora experimentala cu echipamente Fitness cardio Spinning Pentru inscrieri:
google-analytics.com