Cautare

2937 de rezultate pentru "inscrieri postliceal 2010" (2.71 secunde)
Inscrieri si retrageri din cursa Vicepresedintele PD, Adriean Videanu a pare sa fi hotarat miercuri seara sa renunte la candidatura pentru sefia partidului, in favoarea ministrului de Interne, Vasile Blaga, care va depune o motiune pentru preluarea conducerii formatiunii, sustin surse din PD.
Pentru informatii si inscrieri pot suna la telefonul 0744.804382 sau accesa site-ul www.tablecraiova.ro", a spus Mihai Iliescu, organizator.
El a explicat ca disputele din filiala sunt cauzate de faptul ca in ultimul an au existat mai multe inscrieri in organizatie, iar liberalii mai vechi au contestat dreptul nou-venitilor de a vota la alegerile municipale.
In premiera in Romania, toate evenimentele Bucharest RUNNING CLUB vor beneficia integral de tehnologia MYLAPS dedicata evenimentelor sportive - platforma de inscrieri, aplicatia pentru eveniment, sistemul de cronometrare.
"Voi fi onorat daca voi fi acceptat in aceasta constructie", a spus senatorul, care a evitat sa se exprime transant in privinta unei eventuale inscrieri in PD.
Cum se obtin banii Depunerea cererilor de finantare se face in perioada 12 iulie - 10 august 2006, iar incepand cu 6 iulie se pot face si inscrieri on line, conform instructiunilor care vor fi publicate pe site-ul www.cancelarie.ro.
Conform presedintelui CJ Dolj, la sfarsitul perioadei de inscrieri, pe 12 august, fiecare localitate doljeana va trebui sa aiba cel putin un proiect.
Bolcas il considera pe Timofte "un om serios" si spune ca nu a existat pana acum nicio discutie la nivelul conducerii PRM pe tema unei posibile inscrieri a fostului director SRI in partid.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, sustine ca in ultima perioada social-democratii au fost asaltati de cereri pentru inscrieri din partea mai multor personalitati politice din cadrul altor partide.
Pana atunci asteptam si alte inscrieri", ne-a mai spus liderul liberal. Referitor la sondaje, Manea a tinut sa observe situatia mai delicata a primarului Mazare, comparativ cu anii trecuti:
PSD Mangalia s-a intrunit, in cursul zilei de marti, in sedinta de Comitet Executiv, ocazie cu care au fost validate aproximativ 200 de noi inscrieri in partid.
Pai de atunci si pana acum puteam sa plec de multe ori". Ionel Mantog spune ca in perioada urmatoare se vor mai inregistra si alte inscrieri in PD-L.
Pai de atunci si pana acum puteam sa plec de multe ori". Ionel Mantog spune ca in perioada urmatoare se vor mai inregistra si alte inscrieri in PD-L.
Spre deosebire de alte partide, PSD are in mod concret deschidere fata de tineri, dovada cea mai concludenta fiind avalansa de inscrieri on-line, chiar din prima zi a campaniei "Inscrie-te acum in PSD".
Mircea Geoana ar putea infiinta un nou partid de stanga daca va fi exclus din PSD, varianta unei inscrieri in UNPR fiind improbabila, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate presedintelui Senatului.
Turistii romani care au ales sa-si petreaca vacanta in celelalte statiuni din Egipt, precum Hurghada si Cairo, nu au renuntat la planurile lor, agentiile de turism inregistrand in continuare inscrieri pentru aceste destinatii, se mai arata in comunicatul ANAT.
Daewoo primeste in continuare inscrieri pe lista de asteptare, pentru cazul in care unii dintre cei care au primit Note de acceptare nu vor putea sa se prezinte in termen de 30 de zile pentru ridicarea noului autoturism.
Sucursalele CEC nu mai fac inscrieri noi in conturi pentru plata pensiilor. Incepand cu 1 octombrie, cupoanele de pensii, precum si taloanele speciale de calatorie vor fi transmise beneficiarilor de drepturi de pensie si legi speciale, care au conturi deschise la CEC, de catre CNPAS, prin posta.
In randul persoanelor fizice din categoria inventatorilor si a inovatorilor, pe lista de inscrieri a expozantilor la INVENTIKA 2006 se pot regasi nume precum Neculai Petcu, Mircea Ciuhrii, Aurel Tudorica, Ianache Apostol, sotii Mihail si Nina Poleacov, Adrian Laculiceanu, Ion Nemes, Dana Jianu, Gabriel Moagar Poladian, Benoni Ursu, Ion Covalenco, Claudiu Sutan, Ciprian Ghiocea, Ion Valcu, Stefan Radu, Ion Delca, Florin Pricop, sotii Ioana si Dumitru Popescu, Constantin Parsan, etc.
Nu exista o data-limita pentru inscrieri, acestea se vor face pina la momentul cind se vor epuiza fondurile", ne-a declarat ieri directorul Oficiului Teritorial Galati, Alina Dimache.
google-analytics.com