Cautare

65 de rezultate pentru "inmormantarea" (2.89 secunde)
La inmormantarea Regelui au fost intonate imnul de stat si imnul regal si au fost trase salve de tun.
Firea si-a explicat si prezenta la inmormantarea tatalui lui Pandele, in urma cu doua luni, prin relatia pe care fostul sot a avut-o cu Pandele: "Am fost la inmormantarea tatalui lui Florin pentru ca si el a fost la inmormantarea lui Rasvan, in ianuarie, si la parastas.
Gica Popescu, discurs emotionant la inmormantarea lui Didi Prodan Didi Prodan a fost condus azi pe ultimul drum. ... Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu.
i"Cine a ascuns caseta adevarata cu executia si inmormantarea Ceausestilori". Se pare ca au existat mai multe casete cu executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
M-a sunat o amica, sambata, sa ma intrebe daca nu iesim sa cinam de inmormantarea Madalinei Manole. ... O amenda e ieftina cand inmormantarea aduce 2,5 milioane de telespectatori.
Kamara si fratii sai s-au ocupat de funeralii si inmormantarea a avut loc miercuri. ... "In aceasta dupa-amiaza a fost inmormantarea.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
"Inmormantarea" se poate face tot la crematoriu. ... Religia crestina nu accepta decat inmormantarea. Ultima dorinta Am mers la crematoriul Vitan - Barzesti intr-o zi aglomerata.
La inmormantarea Vanessei, italienii infierbantati s-au revoltat zgomotos impotriva romanilor "ucigasi", a romanilor "care nu platesc taxe si fac pe stapanii" in Peninsula. ... Nu-mi amintesc ca, la inmormantarea celor doi, sa se fi strigat "italieni ucigasi" sau "afara cu broscarii din tara".
Printul George si Printesa Charlotte se vor alatura celor peste 2.000 de invitati la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a, la Abatia Westminster.
Inmormantarea lui Aleksei Navalnii va avea loc astazi, in jurul orei 13:00 (ora Romaniei), iar rusii deja au inceput sa se adune la biserica la care va avea loc slujba pentru disidentul ucis.
Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu.
La 17 iunie are loc, la Cimitirul Bellu, inmormantarea poetului, sicriul fiind dus pe umeri de patru elevi de la Scoala Normala de Institutori, iar corpul sau fiind inhumat la umbra unui tei.
Maria, luni, 10 iulie, de la ora 11.00, iar inmormantarea va avea loc la Cimitirul Sfanta Vineri, acolo unde si-a gasit odihna vesnica George Motoi, de la ora 12.00.
El il cunoastea pe Mihai Eminescu de la Bucuresti, iar la moartea poetului a aparut pe lista de subscriptie pentru inmormantarea lui, cu suma de 60 lei, imediat dupa Titu Maiorescu.
Inmormantarea lui Corneliu Dida are loc astazi, la ora 13.00, la Cimitirul Central. Reamintim ca deputatul s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer de colon.
Corpul neinsufletit al generalului Ioan Geoana va fi depus miercuri, la Capela Ghencea Militar, iar inmormantarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Militar.
Traian Basescu) la inmormantarea lu‘ ta-su. Era primarul Capitalei. In rest, legatura e asa: el e la Bucuresti, eu sunt aici.
google-analytics.com