Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (2.96 secunde)
N-ai cum sa-l aduci pe Bute, dar daca-l aduci pe cumnatul manichiuristei Elodiei te-ai scos. Daca spune ala ca Elodia te-ar fi votat esti rezolvat.
N-ai cum sa-l aduci pe Bute, dar daca-l aduci pe cumnatul manichiuristei Elodiei te-ai scos. Daca spune ala ca Elodia te-ar fi votat esti rezolvat.
2) Disparitia Elodiei. Se spune ca, daca stii sa formulezi intrebarea, ai deja jumatate din raspuns. Atunci cand Dan Diaconescu i-a intrebat pe telespectatorii OTV daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran, le-a fost de mare ajutor.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
De Revelion, cel mai mare succes l-ar avea televiziunea care ar avea-o ca invitata pe Elodia. Pentru ca, doamna lui Cioaca a avut cel mai mare succes in 2007.
Condamnat pentru moartea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca a contestat hotararea Judecatoriei Pitesti care a decis sa ii amane liberarea conditionata.
Copilaria s-a terminat cu moartea prematura a tatalui sau, Vasile Popescu, colonel de arma chimica in Armata Romana. ... Eu mi-am bagat numele tatalui, Tudor, tocmai pentru a ma deosebi de Cristi.
El a avut placuta surpriza ca, la 66 ani de la acest eveniment, sa intalneasca o tanara care i-a spus ca un unchi al tatalui ei a fost implicat, la baza Air Force de la Wright-Patterson, in examinarea unor mostre stranii de metal care aparent proveneau de la accidentul de la Roswell.
Incidentul lingvistico-geografic survine la doar cateva ore dupa ce mezina familiei prezidentiale spunea ca este "veriga vulnerabila" a tatalui ei si crede ca situatia va fi aceeasi atat timp cat ea va ramane in politica. ... punctul de atac al tatalui meu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
In numele tatalui.
Diaconescu ingrijorat de pensia tatalui sau la bilantul UNPR. Dan Diaconescu, prezent la bilantul de un an al UNPR, a declarat ca a venit la intalnirea Comitetului Executiv al UNPR pentru ca este ingrijorat pentru pensia tatalui sau.
Aici, Andrei a spus ca a impartit niste mancare si a invitat prietenii tatalui sau la pomenire. ... Acesta a declarat la RTV, ca intentioneaza sa scrie o carte si despre moartea tatalui sau, Dumitru Tinu.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Acesta a prezentat un mesaj al tatalui sau si le-a spus celor prezenti ca exista o carte cu file albe in care persoanele care doresc ii pot transmite "cateva cuvinte pe hartie" lui Adrian Nastase.
De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil.
Paul insa nu se lasa si aduce noi si noi dovezi ale nevinovatiei tatalui sau asa ca, atunci cand acesta aplica pentru apel, este gratiat.
Personalitate complexa, asemenea tatalui sau, Nicolae Cajal, profesor, virusolog, membru al Academiei Romane, Irina Cajal este un exponent important si activ al societatii civile din Romania, desfasurand activitati de anvergura la Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii, precum si in cadrul a numeroase asociatii evreiesti sau de arta si cultura.
Lucrurile par sa functioneze bine, asta pana cand noul parteneriat este serios pus la incercare de sosirea tatalui lui Dusty, un batran macho si a tatalui lui Brad, un barbat sensibil si exagerat de afectuos.
- Totusi, vine ceasul, si acesta este acum, cand inchinatorii adevarati i se vor inchina Tatalui cu spirit si adevar, caci, intr-⁠adevar, unii ca acestia cauta Tatal ca sa i se inchine.
google-analytics.com