Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (6.14 secunde)
Printre altele, in scrisoarea adresata instantei care-l judeca pe ex-politistul Cristian Cioaca, detinutul Nicu Parleteanu spune ca a fost partas-complice la asasinarea Elodiei. ... Si spune ca poate sa aduca in fata instantei obiecte ale Elodiei.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Anul acesta, Ziua Tatalui se sarbatoreste pe 12 mai Ziua Tatalui si Ziua Mamei au fost legiferate ca sarbatori in Romania incepand cu anul 2010. ... Ziua Tatalui a fost sarbatorita oficial, pentru prima data in Romania, in data de 9 mai 2010 (in a doua duminica a lunii mai).
Judecatorii au analizat o inregistrare video in care Cristian Cioaca apare in noapte uciderii Elodiei imbracat in camasa de politist gasita de procurori intr-o rapa. Este aceeasi camasa pe care a fost gasit si sangele Elodiei.
Firea si-a explicat si prezenta la inmormantarea tatalui lui Pandele, in urma cu doua luni, prin relatia pe care fostul sot a avut-o cu Pandele: "Am fost la inmormantarea tatalui lui Florin pentru ca si el a fost la inmormantarea lui Rasvan, in ianuarie, si la parastas.
La inmormantarea Regelui au fost intonate imnul de stat si imnul regal si au fost trase salve de tun.
Complicitatea sa in masinatiunile politice ale tatalui si ale fratilor sai nu poate fi clarificata. ... Mai tarziu este data in grija unei verisoare a tatalui sau, Adriana Mila vaduva nobilului Ludovico Orsini.
Aceasta sarbatoare a fost asezata imediat dupa Pogorarea Sfantului Duh, cand se descopera oamenilor si a treia Persoana a Sfintei Treimi, pentru a arata ca mantuirea oamenilor de pacat este opera Sfintei Treimi, adica a Tatalui, prin hotararea si fagaduinta Rascumpararii, a Fiului, prin Patimi si Inviere, si a Duhului Sfant, prin venirea Sa la Cincizecime.
Gica Popescu, discurs emotionant la inmormantarea lui Didi Prodan Didi Prodan a fost condus azi pe ultimul drum. ... Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu.
E socant sa vezi cum se umfla audientele OTV de cand cu disparitia Elodiei. ... E adevarat, chiar si dupa gasirea Elodiei s-ar mai "turna" niste episoade, dar macar s-ar intrezari finalul serialului.
Toate subiectele obisnuite de discutie devenisera subit banale, toate stirile fierbinti despre ce mai facuse nu stiu ce vedeta nu mai starneau interesul nici macar gospodinelor de la bloc, misterul Elodiei nu mai atragea pe nimeni.
Cioaca ar putea fi eliberat din inchisoare. Avocata Elodiei Ghinescu rupe tacerea: " Cristian Cioaca a primit tratament preferential"
Au stat foarte putin la Barlad, pentru ca bunicul a fost numit preot la Botosani si au plecat acolo la scurt timp dupa nasterea tatalui meu. ... Am citit povestea asta in dosarul de la Securitate al tatalui meu.
la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Cat de afectata e de moartea tatalui Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicina Legala (SML) Alba, pentru a ridica trupul neinsufletit al tatalui sau, conform romaniatv.net.
Dupa o noapte petrecuta, printre lacrimi, in casa fostului ei sot din Izvoranu, loc in care, de-a lungul timpului a avut parte de momente minunate alaturi de Elan Schwartzenberg si fiul lor, Ayan, Mihaela Radulescu, vizibil obosita si deprimata, imbracata in negru, a pus la punct ultimele detalii ale inmormantarii tatalui ei.
In Franta, Marine Le Pen, succesoarea tatalui ei, Jean-Marie Le Pen, la conducerea Frontului National, ii da dureri de cap lui Nicolas Sarkozy in perspectiva alegerilor de anul viitor.
i"Cine a ascuns caseta adevarata cu executia si inmormantarea Ceausestilori". Se pare ca au existat mai multe casete cu executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
M-a sunat o amica, sambata, sa ma intrebe daca nu iesim sa cinam de inmormantarea Madalinei Manole. ... O amenda e ieftina cand inmormantarea aduce 2,5 milioane de telespectatori.
google-analytics.com