Cautare

62049 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.00 secunde)
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Ieri au inceput cursurile Scolii de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in aceste zile la hotelul Perla din Mamaia.
Banii primiti vor fi folositi de cei doi pentru a-si pregati inmormantarea in satul natal, Gradistea de Valcea, unde traiesc intr-o casa care n-a avut niciodata curent.
Tot in domeniul muzical se desfasoara si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." din cadrul emisiunii "Radioul de sambata seara" realizata de domnii Onofrei si Calomfirescu, emisiune prin care incurajez tineri dotati din toate genurile muzicale.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. ... 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie.
Geoana a vizitat, joi, o gospodarie a unor tineri fermieri care au beneficiat de o finantare de 25.000 de euro din fonduri europene si nationale, prin intermediul masurii 112 a UE.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar. Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii.
Intr-o echipa de tineri cum eram noi la National, Bobi facea legatura dintre generatii si dintre noi insine. ... Pe site-ul Teatrului National se precizeaza ca inmormantarea artistului va avea loc pe 5 ianuarie, la cimitirul Bellu.
Temele sesiunii de toamna vor fi, in principal, definitivarea legislatiei privind integrarea europeana si schimbarea celor doi presedinti ai Camerelor. ... Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu.
Suparare mare, cum este si firesc, dupa moartea supravietuitorului teribilului accident si teribilismului din Mamaia, de luna trecuta. ... Dar partea proasta este ca nu va invata nici unul dintre ei din acest exemplu prost.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Pentru ca de modul in care acesti tineri sunt selectati, motivati si pregatiti poate sa depinda viata si siguranta fiecaruia dintre noi, la un moment dat.
Miercuri, 8 septembrie, la sediul Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Pta Walter Maracineanu, nr. 1-3, are loc cea de-a patra intalnire din seria celor 5 din cadrul proiectului "Presa intalneste IMM-urile".
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop! care a marcat finalul celor 10 luni de proiect.
Din momentul cand am dirijat pentru prima oara la Metropolitan Opera, in 1987, am sustinut peste 170 de concerte, ca invitat obisnuit al celebrei institutii din New York.
Lucrarea este destinata tuturor celor ce lucreaza sau au legatura cu acest vast domeniu, fiind practice un "manual de baza" pentru identitatea pietrelor. ... - Ati donat trei exemplare din cartea dvs. ... Numai cursul de diamante ar fi costat 4.373 de euro!
Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale. Pe treptele Universitatii galatene citeva sute de tineri asteptau ieri dimineata deschiderea oficiala a bursei locurilor de munca.
google-analytics.com