Cautare

62095 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (6.65 secunde)
i"Cine a ascuns caseta adevarata cu executia si inmormantarea Ceausestilori". Se pare ca au existat mai multe casete cu executia si inmormantarea sotilor Ceausescu. ... Aceasta negociere a avut loc la nivel guvernamental, cu mult timp inainte de filmarea propriu-zisa, adica inainte de executia celor doi.
Printul George si Printesa Charlotte se vor alatura celor peste 2.000 de invitati la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a, la Abatia Westminster.
Dupa ce "ne-a trimis" sa ne bronzam pe nisipurile de aur din Bulgaria, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a dat din nou cu bata-n balta, ajutata de slujitorul credincios de la malul marii, Ionel Manafu.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia. "Sunt pline orasul si statiunea Mamaia de indicatoarele lui Mazare.
Primarul Radu Mazare considera ca "din pacate, nu suntem in competitie cu turismul bulgaresc, ci cu rautatea si prostia romaneasca". ... Din pacate, noi nu suntem in competitie cu turismul bulgaresc, ci cu rautatea si prostia romaneasca", a declarat Mazare.
Nu este o parte din scenariul unui film de groaza, ci doar o imagine obisnuita la crematoriul Vitan Barzesti, singurul crematoriu care mai functioneaza in Romania. ... Era, pe atunci, primul crematoriu din Europa de Est. ... Lunar, aici sunt arse in jur de 100 de cadavre, provenite din toata tara.
M-a sunat o amica, sambata, sa ma intrebe daca nu iesim sa cinam de inmormantarea Madalinei Manole. ... In scurta istorie a mass-media din Romania n-am mai pomenit o asemenea competitie necrofila.
Cantaretul spune ca a mers sa o vada si ca i-a vorbit, desi ea nu a mai putut sa ii raspunda, iar la scurt timp s-a stins din viata. ... Kamara si fratii sai s-au ocupat de funeralii si inmormantarea a avut loc miercuri. ... "In aceasta dupa-amiaza a fost inmormantarea.
Inmormantarea lui Aleksei Navalnii va avea loc astazi, in jurul orei 13:00 (ora Romaniei), iar rusii deja au inceput sa se adune la biserica la care va avea loc slujba pentru disidentul ucis.
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table.
Hotelierii reuniti in Asociatia Patronala "Mamaia" si-au desemnat ieri patru reprezentanti care sa le apere interesele in fata autoritatilor centrale, in sensul anularii Ordonantei plajelor.
Organizatia municipala a Partidului National Liberal i-a cerut ieri primarului Radu Mazare "sa nu puna in pericol siguranta turistilor care vor vizita in aceasta vara statiunea Mamaia si sa aloce fondurile necesare pentru asigurarea securitatii in locurile publice".
ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro.
Basescu s-a relaxat sambata plimbandu-se prin Mamaia, prilej pentru o noua baie de multime, dar si pentru o alta disputa cu ziaristii care ii urmareau miscarile.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare.
se va demara activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia pentru autoturismele care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta, a declarat Virginia Stefanica, directorul executiv al Serviciului Public de Impozite, Taxe si Alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) din cadrul Consiliului Local Municipal Constanta.
Daca pana acum operatorii de plaja puteau construi fara autorizatie in zona de coasta a Marii Negre aferenta statiunii Mamaia, Guvernul a hotarat sa interzica acest lucru.
O femeie care isi petrecea vacanta la Mamaia a fost agresata de un individ. Barbatul este angajat al unei plaje din Mamaia. ... Un scaun de plaja costa in zona de nord a statiunii Mamaia intre 30 si 60 lei.
google-analytics.com