Cautare

62095 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (5.60 secunde)
Mazare face un Miami din Mamaia: blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
Festivalul Mamaia se tine la sfarsitul lunii august! Organizatorii Festivalului Mamaia au găsit fonduri in ultima clipă ... "Editia din acest an va avea loc intre 29 si 31 august.
Pe Facebook circula intens texte ale asa-zisilor tineri frumosi si inteligenti care se revolta ca batranii ies in strada pentru diverse cauze.
Dupa atata amar de opozitie este evidenta goana dupa ciolan a democratilor aterizati in fruntea Ministerului Mediului, a Apelor Romane si, nu in cele din urma, a Directiei lui Manafu. ... Prima oprire a fost pe plaja din Mamaia, acolo unde totul era deja pregatit, iar nisipul era foarte curat.
Reaparitia beach-barurilor pe plajele din statiunea Mamaia a devenit o realitate in ultimele zile. ... Din pacate, tipic romaneste, exista si firme care nu au nevoie sa intruneasca aceste conditii, pentru patronii acestora legea fiind doar o poezie buna de spus la televizor si eventual sa aiba...
Asociatia Patronala Mamaia, reprezentata prin circa 80% dintre hotelierii din statiune, este nemultumita de modul in care Ministerul Mediului si DADL au atribuit portiuni de plaja unor agenti care nu au nici o treaba cu turismul.
Soseaua de Coasta, drumul de vis construit pe bani europeni intre Mamaia si Constanta. ... Lucrarile la soseaua de coasta, care va lega Mamaia de Constanta, vor incepe in cateva luni.
In doar cateva zile de la introducerea taxei de bariera in statiunea Mamaia, Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) a incasat pentru tranzitul masinilor neinmatriculate in Constanta "o caruta" de bani. ... 000 lei, reprezentand 11% din estimarile pentru anul 2009.
, pe platforma Power Marine, in Mamaia, vis-a-vis de Hotel Rex, are loc evenimentul Power Marine Autoshow, editia a doua. ... 000 de metri patrati, suprafata record pentru istoria saloanelor auto organizate la Constanta, si reuneste 21 dintre cele mai importante marci din industria auto.
Hotelierii din Mamaia sunt nemultumiti de activitatea desfasurata de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) in statiune si considera ca plaja ar trebui sa treaca in administrarea Consiliului Local Municipal Constanta.
000 de lei pentru organizarea Festivalului de muzica usoara Mamaia 2009. “Pentru organizarea Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009 si a campaniei “Mamaia cauta o vedeta” este necesara suma de 1.
000 de euro pentru cazarea politistilor care vor fi detasati in acest sezon estival in statiunea Mamaia. ... Primarul a precizat ca este vorba despre aproximativ 120 de politisti, care vor asigura ordinea publica in Mamaia si partial in Constanta.
Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
o Zonele de unde, momentele si modalitatile in care sunt racolati/ademeniti barbatii tineri in vederea practicarii de relatii homosexuale:
In urma talmacirii unor visuri, este scos din inchisoare si pus administrator peste tot Egiptul. ... E o pilda data omului, din care trebuie sa retina, ca Dumnezeu este atat iubire cat si dreptate.
In urma talmacirii unor visuri, este scos din inchisoare si pus administrator peste tot Egiptul. ... E o pilda data omului, din care trebuie sa retina, ca Dumnezeu este atat iubire cat si dreptate.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Fabia a venit pe plaja hotelului Rex din Mamaia, în cadrul unui eveniment desfasurat pe parcursul a doua zile, la care au participat jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.Daca prezentarea în premiera mondiala a noii generatii Skoda Fabia a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în martie 2007, Fabia a calcat carosabilul românesc doua luni mai târziu.
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut o declaratie politica intitulata " Sa-i implicam pe tineri in democratie !
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu. ... Pentru a intari cele spuse, George Georgescu a prezentat registrul din acea perioada.
google-analytics.com