Cautare

2995 de rezultate pentru "infractor lasat in libertate" (3.73 secunde)
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Sunt liber - Antonio Tabucchi Libertate = toleranta Nu pui temelia libertatii atunci cand ii impusti pe cei ce gandesc altfel decat tine - Antoine de Saint-Exupery Libertate toleranta Ai curajul sa fii liber?
Presedintele a reiterat ca doreste o campanie curata, fara atacuri sub murdare din partea celorlalti candidati si sustine ca PSD deja a inceput sa joace incorect prin dezvaluirile facute in cazul Hayssam.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Ca si cum terminase toti hotii din tara si ramasesera de bagat dupa gratii tinerii care, in putinul timp liber pe care il au, isi trag o melodie de pe net sau un filmulet la care se uita impreuna cu familia, IGP-ul s-a hotarat sa bage spaima in utilizatorii de net care se si vedeau de acum cu politistul batand la usa.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... As vrea sa nu fie nimeni nevinovat in puscarie.
Liderul PC Dan Voiculescu apreciaza ca "aparitia unui infractor cautat de Interpol la o intalnire cu seful Guvernului este dovada clara ca seful SPP este ori incapabil, ori rau intentionat", ceea ce impune "de urgenta" demisia sefului SPP Lucian Pahontu.
Europarlamentarii romani Marian Jean Marinescu si Sebastian Bodu i-au adresat ieri lui Nelli Feroci Ferdinando, ambasadorul italian pe langa Uniunea Europeana, o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de discursul agresiv al politicienilor italieni atunci cand vine vorba de romani.
Si cu toate astea in instanta a fost chemat demnitarul. ... Ce putea, a scris presa israeliana, sa ofere fratele plecat in America? ... Spaga pentru a fi eliberat Bercea Mondial, un infractor notoriu, a fost primita de Mircea Basescu si nu de Traian Basescu.
In acest episod puteti citi in continuare partea a treia a textului lui Osho intitulat: ... Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. ... De exemplu, organismul biologic este in stare sa transcenda.
Visata libertate (Autor:
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public.
Ca si in perioada ce a urmat publicarii initiale a caricaturilor ce il ridiculizau pe fondatorul religiei musulmane, si in urma evenimentelor tragice de astazi, aud tot felul de comentarii ce tradeaza stupizenie, superficialitate vinovata si deci o incapacitate de a intelege natura situatiei, altminteri extrem de grave (mai ales daca tinem cont ca recentele atacuri au loc intr-o Uniune Europeana care se clatina din temelii pe fondul crizei economice si a ascensiunii diverselor radicalisme, inclusiv cele de extrema dreapta, carora li se da astfel si mai multa apa la moara), cu care ne confruntam.
In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Recursul in cazul Patriciu a fost amanat vineri, din viciu de procedura, pentru data de 17 martie, iar Dinu Patriciu ramane astfel in libertate. ... Procurorii au atacat decizia Tribunalului Bucuresti prin care omul de afaceri este cercetat in dosarul Rompetrol, in stare de libertate.
Ionut Vulpescu) Incerc sa rememorez cele petrecute in viata mea in urma cu 25 de ani, pe cand Europa sarbatorea caderea Zidului Berlinului, iar noi, in Romania, incercam sa ne ferim privirile de tot ce alcatuia realitatea inconjuratoare.
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
google-analytics.com