Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (3.91 secunde)
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
Autoturismul a fost distrus in totalitate, dar soferul a scapat doar cu o lovitura usoara la cap. ... Oamenii legii au constatat ca soferul nu are permis de conducere, iar alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,06 miligrame alcool pur in aerul expirat.
Astfel, in domeniul asigurarilor de autovehicule, cea mai frecventa modalitate de fraudare este cea prin care se incaseaza despagubiri de la societatile de asigurare in baza politei de raspundere civila RCA prin simularea de accidente auto in care sint implicate autoturisme care sufera avarii majore si autovehicule de tonaj mare care detin asigurari RCA.
Politia Rutiera afirma ca situatia nu e chiar atat de rea. ... Atentie, sunt tarife standard, caci si acestea se modifica dupa criterii precum varsta sau istoricul incidentelor rutiere, dupa cum stabileste fiecare asigurator.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora. Soferul a fost inregistrat de radar pe DN 2.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. ... "Soferul circula pe directia Pitesti - Slatina.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ... inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 49 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 2 au savarsit infractiuni economice, 22 au comis fapte pe linie judiciara, 9 la ordine publica si 16 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
În cadrul actiunii s-au desfasurat activitati specifice pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale, depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale sau comit infractiuni.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Cu astfel de preocupari, nu este de mirare ca era constant urmarit atat de politia si serviciile secrete romanesti, cat si de cele austro-ungare. ... Il trimite insa la sediul Societatii Carpati, unde Politia facea perchezitie, pentru a se intalni chipurile cu Simtion, complicele sau la internare.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. Distantele lungi si drumurile proaste au provocat cele mai multe dintre evenimentele rutiere grave, au declarat pentru Gandul, surse din cadrul Politiei Rutiere.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
google-analytics.com