Cautare

3327 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (7.29 secunde)
La nivel municipal, acolo unde se va organiza si functiona politia locala, nu se stie insa nimic despre modificarile care se presupune ca au fost aduse proiectului initial, din 2007, considerat de specialistii in domeniu un fiasco.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La inceputul acestei saptamani, politistii de politie rutiera, sub coordonarea Directie Rutiere - I.G.P.R., au actionat pe DN2, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere savarsite in trafic, de catre conducatorii de motociclete si mopede.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Lucratori ai Biroului Cercetari Accidente Rutiere soldate cu victime, din cadrul Brigazii Rutiere, l-au identificat pe D.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Intrebat daca toti conducatorii auto sunt obligati sa isi doteze masinile cu cauciucuri de iarna, comisarul sef de la Politia Rutiera, Marian Zane, a raspuns:
A fost, pentru ca datorita unor livrari neachitate la termen de catre Ministerul de Interne, indeosebi de Politia de Frontiera, a trebuit sa inchida afacerea. ... Am colaborat cu Politia de Frontiera la care am livrat in decurs de doi ani marfa in valoare de trei miliarde de lei.
Unii chiar au suferit accidente grave: ... In alte cazuri, jucatorii au devenit victimele unor infractiuni. ... Acelasi lucru s-a intamplat si la universitatea din Maryland, unde politia campusului a raportat trei victime care au fost jefuite in timp ce se jucau jocul.
Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
Politistii specializati in investigarea fraudelor au inceput cercetari, in perioada 10 - 16 iulie, pe numele a 121 de persoane, dintre care opt au fost retinute, fiind descoperite 144 de infractiuni economice, cele mai multe de evaziune fiscala, informeaza IGPR.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Nuntasii erau sa se ia la bataie crezand ca un soferul tanar al celei de-a doua masini era vinovat. ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... Craiova-Pitesti (121 kilometri) Tot in 2014 sunt programate sa inceapa lucrarile la autostrada Craiova-Pitesti.
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
in anii 80, in New York se inregistrau anul peste 2.000 de crime si 600.000 de infractiuni grave. ... Se inregistrau anual 20.000 de infractiuni numai pe liniile de metrou.
Nu de multa vreme, Politia si autoritatile in drept au inceput o campanie audio-vizuala, scopul fiind reducerea numarului de accidente, iar politistii buzoieni au mers chiar mai departe, punand lumanari pe unul dintre numeroasele drumuri botezate, sinistru, al mortii.
O metoda cum sa scapati, fara sa incalcati legea, de amenzile date de Politia rutiera, Politia de ordine publica, Jandarmeria sau orice alta institutie a statului abilitata sa aplice sanctiuni contraventionale, celebrele amenzi.De exemplu, un sofer este amendat de catre un agent de circulatie mult prea zelos, ca ar fi depasit linia continua.
google-analytics.com