Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (4.84 secunde)
Potrivit politistilor, soferul circula cu viteza mare si a pierdut controlul masinii. ... Martorii spun ca soferul circula cu peste 100 de km/h. ... Potrivit politistilor, soferul teribilist nu consumase bauturi alcoolice.
Nu trebuie decat sa spui din ce ai citit tu pe internet, din ce ai auzit pe la prieteni, referitor la drepturile pe care le are soferul in fata agentului. ... Pentru ca soferul nu are voie sa ceara, din punct de vedere legal, nimic din aceste bazaconii.
Soferul fugar din Capitala, care a lovit doua masini si era sa accidenteze mai multi oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce fugea de politisti si jandarmi, a fost prins. Joi dimineata soferul fugar a fost scos de la Sectia 19 de politie si dus la INML.
Soferul inconstient rula cu 248 de kilometri la ora, cand a fost reperat de aparatul radar. Soferul din Bucuresti are doar 23 de ani si a ramas fara carnet timp de 90 de zile din cauza teribilismului de care a dat dovada.
Oamenii din Vrata spun ca soferul ar fi adormit la volan, altii ca ar fi fost baut.
In urma impactului dintre cele doua autovehicule, soferul si cei patru pasageri din Fiat au fost raniti.
In urma impactului dintre cele doua autovehicule, soferul si cei patru pasageri din Fiat au fost raniti.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta aratand o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat. In aceeasi noapte, in jurul orei 3.00, politistii din Dabuleni au incercat sa opreasca pentru control un autoturism, insa soferul nu s-a conformat.
Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie.
Automobilul de 150.000 de euro al lui Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei Masina de 150.000 de euro a patronului OTV Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei, din Capitala, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... Si soferul care a semanat prapad a murit din cauza ranilor serioase pe care le-a suferit in urma impactului puternic.
Primarul comunei constantene Vulturu, Neculai Berbec, este cercetat de oamenii legii pentru conducere in stare de ebrietate, dupa ce fost prins de politisti beat la volan.
"Basescu se poate urca beat la volan sau face lucruri abominabile fara sa piarda electoral!" "Executivul anuntat de Emil Boc o sa treaca de Parlament tocmai deoarece parlamentarii stiu ca Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul.
BEAT SAU DOAR OFTICAT? ... se ineca de furie fiindca era beat sau doar ofticat? Sau si una si-alta? Poate-i da Eba niste iarba, sa se mai calmeze.
"Cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci". Mie mi-au spus indirect ca sunt "beat" 37% dintre cei care au votat.
In capatul vagonului, unul beat se pune pe cantat. ... Ala beat mort e viata reala! Tace. Mainile se lasa in jos, degetele incep din nou sa se miste de ecranele telefoanelor, chipurile raman lipsite de expresie.
alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila.
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare.
google-analytics.com