Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (2.89 secunde)
La data de 21 aprilie 2011, ora 01:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 24 aprilie 2011, ora 22:40, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 26 aprilie 2011, ora 01:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28 aprilie 2011, ora 18:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data 5 mai 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 mai 2011, ora 22:15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 22 mai 2011, ora 17:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.10.2011, in jurul orei 17.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16.11.2011, in jurul orei 01.05, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. ... Soferul a spus ca nu le-a vazut.
Soferul s-a "simtit" si l-a intrebat pe politist: ... Soferul a fost trimis la masina, apoi rechemat de Nedelcu, care i-a spus ca l-a amendat doar cu 60 de lei pentru faptul ca nu purta centura, nu si pentru celelalte contraventii. ... Soferul s-a "simtit".
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Soferul controleaza transmisia automata prin intermediul levierului de selectare automata a vitezelor sau prin clapetele de pe volan, iar transmisia este ajustata nu doar mecanic, ci si prin semnale electrice. ... În schimb, pentru a activa schimbarea manuala, soferul nu trebuie decât sa traga de levier spre stânga.
Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare. Soferul vinovat (23 de ani, din Ramnicu Valcea) conducea un Renault.
Soferul camionului ar fi un francez de origine tunisiana, scrie Le Figaro. ... Soferul camionului care a lovit sute de persoane in atacul de la Nisa avea asupra sa arme automate si grenade, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, citate de postul BFM TV.
Dupa ani buni de participare la discursuri ale geniului, soferul a invatat pe dinafara tot ceea ce spunea Einstein, asa ca i-a cerut sa il lase si pe el sa tina un discurs in locul lui. ... Soferul, nepierzandu-se cu firea a raspuns fara sa ezite:
google-analytics.com