Cautare

3327 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (4.01 secunde)
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 4 din cadrul Brigazii Rutiere.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
Potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor Uniunii Europene, privind reducerea numarului de decese survenite in urma accidentelor rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Politistii au constatat 38 de infractiuni si au prins 8 persoane urmarite national. ... De asemenea, au fost vizate si prevenirea furturilor, infractiunilor cu violenta, cat si depistarea si tragerea la raspundere a celor ce incalca prevederile legale referitoare la regimul circulatiei rutiere.
Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana! ... Sunt alergat pe ultima suta de metri de marea poezie romana!
Fiind dus sfantul in temnita cu mainile si picioarele legate si spanzurandu-l, precum a poruncit prigonitorul, indata a alergat la dregatorul unul din slujitorii lui, anume Teleton, zicandu-i:
a alergat prin padure, dar nu a mai ajuns-o, desi a vazut-o din departare. ... A alergat apoi vreo suta de metri, pana a ajuns intr-o poiana, unde era o caldura de parca ar fi fost intr-un cuptor.
• Atacantul Adrian Mutu a declarat vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca singurul lucru pozitiv este faptul ca echipa Romaniei a alergat pana in ultimul minut si a incercat sa egaleze, precizand ca nu i s-a parut ca trebuia sa le se acorde un penalti gazdelor.
Ne place foarte mult sa jucam impreuna si toata lumea a alergat mult. ... Am alergat mai mult decat adversarul nostru si ne-am luptat pentru fiecare balon.
Incalzirea a fost sustinuta de catre antrenorii World Class Romania, iar reprezentantii ONG-urilor pentru care s-a alergat au oferit declaratii in direct.
Jumatate din femei au completat un antrenament de jumatate de ora pe o bicicleta conventioanala ergometrica sau pe o banda de alergat, de trei ori pe saptamana.
Au mult de alergat. ... Au mult de alergat. Daca au bagajele pregatite, pot pleca in concediu, e foarte ok. - Leii au o saptamana de comunicare, de mesaje.
Pe zi ce trece, si cu cat se apropie mai mult campania electorala, vedem cum politicienii nostri, fie ei mai mici sau mai mari, ies din cochiliile cu care s-au acoperit in ultimii ani si se apuca de alergat.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
Primarul comunei constantene Vulturu, Neculai Berbec, este cercetat de oamenii legii pentru conducere in stare de ebrietate, dupa ce fost prins de politisti beat la volan.
"Basescu se poate urca beat la volan sau face lucruri abominabile fara sa piarda electoral!" "Executivul anuntat de Emil Boc o sa treaca de Parlament tocmai deoarece parlamentarii stiu ca Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul.
google-analytics.com