Cautare

13503 de rezultate pentru "informatii telefoane bucuresti" (3.28 secunde)
Numai ca, din pacate, legatura dintre cele doua probleme este necunoasterea, lipsa de informatii sau, chiar mai rau, lipsa chefului de a cauta informatii si a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti. ... Internetul pastreaza date si informatii despre o scriitoare care a trecut temporar prin Calarasi in perioada cand si-a facut studiile la Liceul Nr.
Trebuie sa fie atenti cand cer informatii Seful CJ Gorj a declansat "razboiul" dupa ce le-a solicitat colegilor sai, alesii judeteni, sa fie mai atenti la modul in care cer informatii de la functionarii CJ. ... 544, si sa nu mai solicite informatii verbal.
Informatii suplimentare despre festival sunt disponibile aici: ... Ar fi pentru a doua oara in cursul unui an cand Comisia sare in ajutorul utilizatorilor de telefoane mobile.
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a intrat in posesia unei informatii, "care il ingrijoreaza" si potrivit careia incepand din luna mai au fost detasati din Ministerul Tineretului si din Ministerul Turismului in Centrala MAE foarte multi functionari "pentru care nu exista, la acel moment, decat o aparenta explicatie profesionala".
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. ... Stim foarte bine de colaborarile cu LG, Samsung, Huawei sau HTC pentru diferitele telefoane si tablete sub brandul Nexus.
Operatiunea ar fi fost o reusita daca exista o minte luminata care, in momentul in care STS a livrat coordonatele geografice incomplete, sa realizeze ca trebuiau facute demersurile necesare pentru a insista/obliga cele doua servicii de informatii care raspund de monitorizarea si controlul comunicatiilor mobile sa livreze aceste date complete.
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
- S.P.I.R., au efectuat o perchezitie domiciliara la un imobil situat in Bucuresti, sectorul 2, respectiv la domiciliul lui B. ... Iulian, totodata fiind ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, respectiv doua telefoane mobile, un parfum si un castet.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. (SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
Reteaua interna 246 din subordinea Directiei de Informatii a Armatei/DIA) a deschis focul asupra manifestantilor in numele unui nationalism exacerbat care a condus la fanatism. ... la Bucuresti nimeni nu poate, nimeni nu incearca sau nimeni, de fapt, nu vrea sa schimbe ceva.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Popescu a sustinut joi, intr-o conferinta de presa, ca in ultimul timp a primit numeroase telefoane de amenintare, i-au fost sparte cauciucurile de la masina, iar totul a culminat cu spargerea sediului PC Sector 4.
La geamul soferului, dinspre portiera spate, vine un individ cu o harta in mana, rugandu-te sa-i arati cum ajunge intr-un loc din Bucuresti.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte:
google-analytics.com