Cautare

13503 de rezultate pentru "informatii telefoane bucuresti" (3.30 secunde)
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... Asta au vazut dealerii de droguri care iau cu asalt magazinele de telefoane mobile, in speranta ca vor mai pune mana pe un Nokia vechi.
Pe de alta parte, exista si categoria persoanelor care nu cumpara nici telefoane Samsung, nici Apple, nici Huawei, ci se orienteaza mai degraba spre brandurile chinezesti, precum Xiaomi, Meizu sau LeEco, care le ofera un smartphone de care au nevoie la preturi mici, ca sa nu le spunem extrem de mici.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. ... Apple a mai anuntat doua noi telefoane. iPhone 8 si varianta cu ecran mai mare, iPhone 8 plus.
Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti: ... Bucuresti: ... Bucuresti:
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Amenintarea dumneavoastra nu mi-a creat nicio emotie sau temere intrucat referitor la afirmatiile facute detin informatii, indicii si chiar probe pertinente si concludente:
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea.
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
"Julian detinea cele mai multe informatii, dar era si cel mai secretos din grup", a spus Ken Day, liderul anchetei. ... Scurgerile de informatii erau un instrument al razboiului informatic.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
de 54 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 06/07.10.2010, persoane necunoscute, prin imprietenire, i-au sustras din apartament o cutie metalica ce continea un ceas, un portofel cu acte si o suma de bani, in euro si lei, precum si mai multe telefoane mobile.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Elevii sunt informati ca este interzis accesul in sali cu orice fel de lucrari (manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum si cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informatii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.
Potrivit opiniei specialistilor in probleme arabe si de terorism international, ar putea fi vorba despre o rapire intimplatoare intervenita pe parcursul deplasarii ziaristilor intr-o zona nesigura sau de rapire profesionista, realizata in urma supravegherii specializate, dublata de surse de informatii prealabile, care urmeaza tipicul acestor actiuni:
google-analytics.com