Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (2.76 secunde)
Mangalia a devenit, in ultima vreme, unul dintre cele mai bogate orase din tara, iar localnicii au devenit adevarati brokeri imobiliari. Cel putin asta reiese din numarul foarte mare de sedii de banci comerciale si de agentii imobiliare din Mangalia.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere.
Sambata, 17 iunie, la Primaria Municipiului Mangalia va avea loc ceremonia de semnare a Protocolului de Infratire dintre orasul de la malul Marii Negre si orasul Porto Viro (Italia).
Partidul Noua Generatie numara, la ora actuala, in zona Mangaliei, circa 300 de membri "activi", insa, afirma conducerea formatiunii, numarul simpatizantilor este de cateva ori mai mare.
Vestea ca Zamfir Iorgus nu mai candideaza pentru al patrulea mandat de primar a pus pe jar Organizatia PD Mangalia, care acum cauta "cel mai bun dintre cei mai buni posibili candidati democrati".
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Democratii continua activitatea de instruire cu reprezentantii PD din sectiile de votare. Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, pregatirile pentru alegerile care vor avea loc in data de 25 noiembrie a.c. s-au desfasurat la Mangalia, Limanu, Costinesti, 23 August, Pecineaga, Albesti.
Pesedistii din Mangalia se pare ca sunt destul de multumiti de rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare care au avut loc in urma cu doua saptamani. Cele 16,2 procente obtinute la numararea voturilor mangaliotilor sunt, din cate declara conducerea PSD Mangalia, un rezultat "acceptabil".
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cel mai puternic partid din Mangalia, PDL-ul, va organiza sambata, 15 februarie, la Casa de Cultura din localitate, o intalnire oficiala, la care vor participa toti candidatii la primariile din zona.
Mihai Sorin, profesor la Scoala Generala numarul 5 din Mangalia este noul reprezentant al Partidului National Liberal in Consiliul Local. Acesta l-a inlocuit pe Ion Ungureanu, care s-a retras din legislativul local, precum si din toate functiile pe care le detinea in PNL, din motive de incompatibilitate.
Rezolvarea problemelor locative ale tinerilor si persoanelor nevoiase continua sa fie o prioritate la nivelul municipiului Mangalia, a declarat, ieri, primarul Zanfir Iorgus, care lanseaza un nou program de constructii locuinte, in conditii foarte avantajoase, destinat tinerilor din oras.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, sustine ca echipa propusa pentru Consiliul Local Municipal este una formata din oameni de valoare, tineri entuziasti si deopotriva persoane trecute prin viata si care au experienta. Iata insa si candidatii PSD pentru Consiliul Local Mangalia, reuniti sub sloganul "Votezi PSD, votezi pentru tine!":
Primaria Mangalia nu este la zi cu platile catre diversi furnizori, functionarii institutiei precizand ca doar facturile curente, adica "maruntisurile" insumeaza un debit de 11.153.827,91 lei noi.
Proaspatul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), si-a inceput activitatea in forta, dar si cu o sumedenie de probleme care se “incapataneaza” sa i se inghesuie pe masa de lucru:
PSD Mangalia s-a intrunit, in cursul zilei de marti, in sedinta de Comitet Executiv, ocazie cu care au fost validate aproximativ 200 de noi inscrieri in partid.
Incercarea primarului Mihai Claudiu Tusac de a bloca din nou intrunirea Consiliului Local Mangalia si motivele invocate de acesta, au determinat o reactie dura din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto).
google-analytics.com