Cautare

588 de rezultate pentru "inecul de la mangalia" (2.72 secunde)
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. Ca in fiecare an, manifestarea a cuprins concursul de incondeiat oua si slujba de Inviere de pe plaja.
De la 1 ianuarie 2007, Guvernul Romaniei nu va mai acorda subventii la incalzire in mod direct populatiei, inlocuind totodata pretul de referinta national cu pretul local.
Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Municipiul Mangalia au fost convocati luni, 11 septembrie, la Centrul Cultural "Euxin", in cadrul unei dezbateri publice pe marginea stabilirii noului pret local al energiei termice, facturate populatiei.
Asociatiile de locatari si proprietari din municipiul Mangalia continua sa se confrunte cu probleme de organizare si de statut, dar si in ceea ce priveste relatia pe care acestea le au cu diferite institutii furnizoare de servicii.
Mai sunt sase saptamani pana la deschiderea oficiala a sezonului estival 2007.
In sala Belvedere a hotelului President, din municipiul Mangalia, a avut loc, sub genericul "Turism la Marea Neagra", deschiderea oficiala a Centrului de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria, din cadrul Primariei Mangalia.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie. In general, politele acopera riscuri precum otravirea subita (intoxicatia) cu substante toxice, asfixierea, inecul, lovirea, caderea sau taierea.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra", a avut loc sedinta Biroului Permanent Judetean al Partidului National Liberal Constanta.
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
Sedinta cu destul de mult scandal la Consiliul Local Mangalia, in cursul zilei de marti, 12 septembrie. Mai multi alesi locali, deranjati de niste "asa-zisi ziaristi", care au redactat o serie de articole considerate denigratoare, au decis sa protesteze impotriva respectivilor, prezenti la sedinta si a "surselor" acestora.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Filiala locala a Partidului National Liberal va analiza, in cadrul primei intalniri a Biroului Permanent, posibilitatea excluderii unuia dintre cei 15 membri ai biroului, Nicolae Bacila, aflat la finele saptamanii trecute in "tabara" celor care au aderat la platforma program lansata de "aripa Stolojan".
Eugen Pricopie, presedinte al organizatiei PC Mangalia si director in Daewoo Mangalia Heavy Industries, a trecut sambata la Partidul National Liberal, cu tot cu 400 de membri din cei 600 cati avea PC in aceasta organizatie.
Supararea conservatorilor din Mangalia a fost declansata de neatentia celor "de la centru", care au uitat sa-i invite sa participe la alegeri.
Tribunalul Constanta, sectia "Contencios-Administrativ" a pronuntat decizia cu privire la suspendarea din functiile de consilieri locali a celor patru fosti membrii PSD - Marian Boroiu, Ion Petcu, Florian Marin si Ovidiu Ghita. Tribunalul a decis suspendarea executarii hotararii Consiliului Local al Municipiului Mangalia nr.
Liberalii din cel de-al doilea oras ca importanta din judetul Constanta, vorbim aici de Mangalia, au de ieri un nou presedinte in persoana lui Ionut Vaida. Sedinta PNL nu a fost lipsita de surprize:
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac, continua in aceasta saptamana actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor. ... Potrivit lui Claudiu Tusac, PSD Mangalia doreste "apropierea de cetatenii orasului, prin deschiderea unor cai de comunicare neconventionale".
google-analytics.com