Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (2.70 secunde)
A inchiriat un spatiu de 4.000 de metri patrati in incinta Parcului Industrial Craiova si l-a dotat cu cele mai performante utilaje.
Computerul poate fi util mai ales pentru pompieri sau echipajele de salvare, insa si pentru mediul industrial sau de afaceri.
Seres, in vizita la Bumbesti Jiu Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, a vizitat si Parcul Industrial de la Bumbesti Jiu.
ßi firmelor care au ca principal obiect de activitate unul industrial le merge mai bine. Datele INS arata ca in perioada ianuarie-iulie 2006 cifra de afaceri totala a acestor companii s-a majorat in termeni reali cu 5,6%.
"Prin Electroutil 2006 incercam sa inchidem domeniul industrial al manifestarilor expozitionale din acest an", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea targului.
"Vlad Construct Industrial". In martie 2006, Gheorghe Vlad a cumparat, de la firma "Riadenil", piese si accesorii auto in valoare de 195 milioane lei.
Sectorul industrial, reprezentat de UCPR, a produs anul trecut 217.000 de tone de carne de pasare. In ceea ce priveste productia totala de oua, aceasta a fost de 5,1 miliarde, peste jumatate, adica 2,7 miliarde fiind acoperita de ouale produse in gospodarii.
Exista mai multe metode prin care se produce acest tip de carburant, insa in general biodieselul industrial se obtine printr-un proces numit transesterificare.
Acestia nu s-au orientat insa numai catre investitii imobiliare, la valoarea averii contribuind si afacerile din domeniile industrial, auto sau fotbal.
Presedintele CNP a mai spus ca dupa aderare ne vom confrunta cu unele dificultati in domeniul industrial, dar vom avea parte de multe investitii, atat din fonduri structurale, cat si din fonduri private.
Pe lista neagra a celor de la Apa figureaza si cateva institutii scolare ca Grupul Scolar "Traian Demetrescu", Colegiul National "Fratii Buzesti" si Liceul industrial "Traian Vuia".
centura de sud a Craiovei, alimentare cu apa si canalizare in zonele in care nu exista, introducerea unui sistem automat de monitorizare a retelelor de alimentare cu apa si termoficare in zonele existente, regenerarea urbana in zona istorica a Craiovei (in zona strazilor Lipscani, Romania Muncitoare, Oltet, Unirii etc.), introducerea sistemului de colectare diferentiata a deseurilor menajere, extinderea Parcului Industrial Craiova pana la 100 de hectare, reabilitarea de cladiri si baze sportive (inclusiv a stadionului "Ion Oblemenco"), dar si construirea unor facilitati noi (bazin olimpic acoperit si ulterior campus sportiv in zona Ciuperca).
Impactul industrial generat de introducerea Logan VAN pe liniile de fabricatie ale uzinei de la Mioveni a fost minim, avand in vedere ca uzina asambleaza deja versiunea Logan MCV.
La aceasta manifestare, care s-a bucurat de prezenta extrem de numeroasa a reprezentantilor institutiilor publice, agentiilor de dezvoltare, firmelor din sectorul industrial si al consultantei, precum si a mediului academic au participat Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA Constanta, Elena Dumitriu, oficial din partea MMGA, Julian Caroll, director in cadrul Organizatiei Europene pentru Ambalaje EUROPEN, precum si alti experti romani si straini in domeniul managementului ambalajelor si a deseurilor rezultate din utilizarea acestora.
Studiul analizeaza cateva mari orase cu potential industrial. Astfel, stocul spatiilor industriale din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea va creste de la nivelul actual de peste 250.000 de metri patrati la 875.000 mp in 2009, potrivit estimarilor.
S-a prelungit actiunea de preselectare a candidatilor pentru Germania OMFM a prelungit pana la 16 martie actiunea de preselectare a solicitantilor de locuri de munca in Germania pentru lucratori oaspeti (contractele sunt pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca sase luni), in domeniile industrial (gradinar, lacatus, mecanic, electrician, tinichigiu, tamplar, zugrav-vopsitor, lacuitor, macelar), hotelier-gastronomic (ospatari/ospatarite, bucatari/bucatarese, receptioneri/receptionere, femei specialiste in domeniul hotelier pentru activitati combinate, specialisti/specialiste fast-food) si medical (asistenti/asistente medicale).
Aproximativ 75% din consum este realizat in sectorul industrial, 6% in domeniul farmaceutic, iar 20% reprezinta consumul la nivelul populatiei.
In deschiderea Forumului Imobiliar, Iulian Groposila, in calitate de gazda a evenimentului a propus participantilor o dezbatere cu privire la strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta, exprimand cu aceasta ocazie interesul investitiilor constantenilor asupra posibilitatilor de construire in acest areal a unor obiective imobiliare cu caracter industrial, comercial sau administrativ.
Majorarea pretului electricitatii este explicata de ANRE printre altele prin cresterea preturilor la combustibili in intervalul decembrie 2006 - februarie 2007, debitele reduse ale raurilor si Dunarii, cresterea probabila a pretului la gaz metan destinat consumului industrial in 2007, cresterea costurilor termocentralelor in privinta transportului feroviar al combustibililor si cresterea salariului minim pe economie.
Este vorba despre cazanele din aluminiu sau din cupru industrial. In aceste doua cazuri, in bautura care se obtine ajung ioni de metale grele, care sunt toxici.
google-analytics.com