Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (2.45 secunde)
Parcul Industrial Jibou, o finantare Phare 2002, finalizat si receptionat recent, dar cu mentiunea ca "la ora aceasta inca nu exista o strategie si plan de marketing, pentru aducerea investitorilor" (Mircea Ciocian);
Soseaua ocolitoare a Zalaului ar putea aduce beneficii si pentru dezvoltarea ulterioara a zonei industriale a Zalaului si pentru infiintarea unui parc industrial in Valea Mitii, unde Primaria Zalau detine un teren de circa 80 de hectare.
Astfel, prin hotarirea guvernului prin care se aproba constituirea parcului industrial "Parcul turistic si de agrement Snagov " nu au fost preluate si sumele cheltuite anterior, respectiv sase miliarde de lei, pentru realizarea parcului Dracula de la Sighisoara.
El a adaugat ca actuala politica a BNR va forta un transfer masiv de resurse remunerate ieftin din segmentul populatiei catre sectorul industrial.
"Nivelul zgomotului din municipiul Galati este influentat atit de traficul rutier, de cel feroviar, cit si de cel industrial, prin prezenta marilor platforme industriale, cum ar fi combinatul Mittal Steel Galati, Santierul Naval Damen", a afirmat Donatela Migireanu, unul dintre cei doi autori ai studiului.
Mai mult, intr-un adevarat delir, preluat, parca, de la partenerii de injuraturi de la a€žRomania Marea€œ, semnatarul prostiilor amintite sustine nici mai mult, nici mai putin ca, pentru a-si apara interesele, proprietarii puternicului grup industrial European Drinks, domnii Ioan Micula si Viorel Micula, ar pune la cale a€žun plan de preluare a puterii politice in caz de anticipate sau in 2008a€œ!
In urma cu o luna de zile, la scurt timp de la confirmarea primului caz de infectare a pasarilor cu virusul N5H1, autoritatile au adoptat o masura cel putin surprinzatoare pentru profani, anume interzicerea pescuitului de orice natura (sportiv si industrial) in Delta.
Normele UE devin obligatorii In Romania, peste patru milioane de porci sunt crescuti in gospodariile populatiei si doar 700.000 in sistem industrial.
"In momentul de fata, la solicitarea dispeceratului Gazprom, avem de-a face cu o reducere a importului din Rusia de cinci milioane de metri cubi pe zi. Aceasta scadere, in conditiile actuale de temperatura, nu afecteaza nici consumatorul casnic, nici pe cel industrial", a precizat Seres.
Un alt factor luat in calcul pentru costurile finale de productie este pretul apei pentru uz industrial, despre care studiul mentioneaza ca se situeaza la un nivel extrem de scazut in SUA (0,5 euro pentru un metru cub), in timp ce in Canada este foarte ridicat (5 euro pentru un metru cub).
Firma japoneza a anuntat ca vrea sa investeasca 100 de milioane de euro pentru constructia unei fabrici de componente auto in parcul industrial Ploiesti.
Suntem convinsi ca lansarea modelului S30 in aceasta tara va fi incununata de succes, atat din punct de vedere industrial, cat si comercial", a declarat Fredrik Arp, presedinte al companiei Volvo, in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Beijing.
Incet, incet, gloria industriei romanesti din anii '80 a inceput sa decada, investitiile au fost sistate, o buna parte a institutiei a fost preluata de Primaria Mangalia (care a demarat un proiect de parc industrial in zona respectiva), iar la ora actuala, situatia santierului este dezastruoasa.
Limita maxima a onorariului care va fi acordat pentru evaluarea unui obiectiv comercial sau industrial (fabrici, mori, hoteluri) a fost stabilita la 200 de euro.
Primul elicopter cu elice si aripi transformabile in miscare va fi realizat pana la sfarsitul acestui an, insa doar studiile efectuate ulterior vor putea confirma rentabilitatea proiectului din punct de vedere industrial.
Printre obiectivele Memorandumului se stipuleaza elaborarea in comun a unor programe care vizeaza dezvoltarea infrastructurii de afaceri si construirea unor centre de afaceri si parcuri industriale, in principal in zonele transfrontaliere, cum este si parcul industrial Bors.
Compania din Brasov a fost scoasa la privatizare in august anul trecut, insa procesul nu a fost finalizat intrucat AVAS a respins ambele oferte, venite din partea Rulmenti Barlad si a consortiului format din Industrial GP SRL Bu-curesti si Uzuc SA din Ploiesti.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), actionarul majoritar al Electroputere, ar putea prelungi termenul de publicare a anuntului de vanzare a mastodontului industrial din Craiova.
Proiectul va fi realizat pana la sfarsitul acestui an la nivelul a opt companii ale Rompetrol Grup care activeaza pe platforma (Rompetrol Rafinare, Petrochemicals, Rominserv, Rompetrol Logistics, Rompetrol Quality Control, GSS si Rompetrol Industrial Park).
"Consideram ca orasul Constanta este unul deosebit prin faptul ca este port si in acelasi timp un centru industrial, turistic si agricol foarte important", a declarat cu acest prilej Franco Antiga, presedintele Bancii Italo Romena.
google-analytics.com