Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (2.76 secunde)
E un oras cu un mare potential industrial, nu e departe geografic de Bucuresti, dar trebuie aproape trei ore ca sa ajungi acolo!
- Motorola, HP, IBM Companii respectabile din zona IT, comunicatii etc., dar mai ales piese esentiale ale complexului militaro-industrial american. In traducere:
- Sectorul industrial: unde s-a inregistrat cea mai mare crestere a productiei auto din Europa, situandu-ne pe locul trei la nivel mondial, cat si pe locul doi in UE la cresterea productiei industriale, in primele 7 luni din 2013.
La data de 2 februarie 2007, presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a conferit Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de Mare Ofiter, pentru cea mai spectaculoasa perioada de crestere de dupa de cel de-al Doilea Razboi Mondial, cu aceasta ocazie fiind decorat intregul Consiliu de Administratie al BNR.
Intr-o societate moderna, dezvoltata din punctul de vedere industrial, geopolitic si social, domeniul turisic detine un rol deosebit de important.
Dintre contractele finantate de firmele din asociatie, 27% reprezinta echipamentele cu scop industrial, 4% il constituie finantarea sectorului imobiliar si 69% transporturile.
Pastrand doar o parte din capacitatile de productie ale vechii fabrici de ciment din Medgidia si externalizand o alta parte insemnata a activitatilor de pe platforma Romcim, actionarul majoritar al obiectivului industrial -compania franceza Lafarge - este nu numai un furnizor de ciment de constructii pentru piata interna, ci si un exportator important, care obtine profituri masive din comercializarea acestui produs pe piata internationala.
Astfel, dupa doar trei ani ferma din Pecineaga numara astazi 17.500 capete de animale si dispune de moderne instalatii de crestere si exploatare a porcinelor in sistem industrial inchis, abatorizarea carnii, reproductia si selectia animalelor.
Cat despre socul pe care il vor suporta agentii economici din Romania, odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana, presedintele CCINA a apreciat faptul ca societatile din domeniul serviciilor vor putea face fata mai usor concurentei occidentale, spre deosebire de cele din sectorul industrial si agricol care vor fi mult mai afectate de aderare.
Investitorii straini doresc sa construiasca in Constanta o rafinarie pentru producerea de biodiesel si sa dezvolte un parc industrial in cooperare cu autoritatile locale.
Din totalul softurilor piratate din Romania, 20% sunt produse la nivel industrial, in timp ce restul de 80% reprezinta softuri piratate la nivel de PC.
si in Turcia repercusiunile sint puternice si, datorita candidaturii ei la UE, acestea se vor extinde si asupra Europei ", a mai declarat liderul sindical. El a apreciat ca se impune o politica globala, cu mai multe capitole: comercial, economic, industrial si social.
Iar de acest aspect s-au aratat nemultumiti 35% dintre agentii economici care activeaza in sectorul constructiilor si intre 31% si 65% dintre companiile care isi desfasoara activitatea in diverse domenii din sectorul industrial.
Ceea ce este surprinzator la cererile UE cu privire la restructurarea sectorului siderurgic din Romania este ca, dupa unele analize, se arata ca piata mondiala a otelului se va mentine pe o panta ascendenta in acest an si in urmatorul, ceea ce va incuraja cresterea capacitatii de productie si consolidarea in acest sector industrial.
O alta tematica prezentata in cadrul seminarului de catre Eugenia Enciu, reprezentant al Grupului Scolar Industrial Constructii de Masini Constanta, a fost protectia muncii in cadrul pregatirii profesionale din Romania.
Astfel, Vuza sustine ca va investi 33 de milioane de euro intr-o instalatie de cogenerare a energiei in energie electrica si abur industrial.
Presedintele Federatiei Ruse a abordat si problematica privind regimul de sedere al investitorilor rusi pe teritoriul Romaniei, precum si cea privind taxele vamale mult prea mari pentru echipamentul industrial si tariful mare pentru transportul gazelor prin conducte.
Potrivit studiului, cel mai mare consumator de gaze naturale va ramane sectorul industrial, care va ajunge sa “inghita“ in anul integrarii aproximativ 5,4 miliarde de metri cubi, cu 0,3 miliarde mai mult decat anul trecut.
Ofertele vin din partea Sanko Holding (Turcia), Nardi (Italia), Serviciile Comerciale Romane (Romania), Mahindra&Mahindra (India), Gieberei Heunisch Gmbh (Germania) si Industrial Trust Provider (Italia).
Este vorba despre o divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, despre Sanko Holding (Turcia), Nardi (Italia), Serviciile Comerciale Romane (Romania), Mahindra&Mahindra (India), Gieberei Heunisch Gmbh (Germania) si Industrial Trust Provider (Romania).
google-analytics.com