Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (3.51 secunde)
Colosul industrial al Baniei, Electroputere, a fost ieri debransat de la reteaua de alimentare cu apa a orasului, dar cateva ore mai tarziu a fost rebransat.
Legat tot de proiectele acestuia ca primar al municipiului Medgidia, Dumitru Moinescu a mentionat si faptul ca planul urbanistic al viitorului parc industrial care se va construi la Medgidia este gata, si se spera ca lucrarile in vederea realizarii acestuia sa inceapa chiar din acest an.
Pentru noi ar fi nevoie de un plan de dezvoltare a zonei din punct de vedere industrial. Din pacate alesii galatenilor nu fac nimic pentru comunitate", a completat liderul verzilor.
- Ionel Soare s-a nascut in data de 8 septembrie 1959 si a urmat Liceul industrial-auto Nr.9 din Bucuresti si apoi Scoala de Maistri.
Mare parte din acesti bani provin, din cate se pare, din onorariul incasat de Mihaela Geoana dupa ce a intermediat, in 2006, vanzarea a doua hoteluri din Mamaia si Eforie, detinute anterior de gigantul industrial Uzinexport.
Protocolul a fost semnat de catre reprezentantii filialelor din Mangalia ai PSD, PC, PNL, PIN, PRM, UDTTMR, Fundatia Magdalena Dejis, Fundatia Universitara Marea Neagra, Patronatul Industrial Hotelier Marea Neagra, in total peste 70 de asociati, fundatii si persoane juridice, lista fiind in continuare deschisa.
Un alt social-democrat, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmelor - , cumuleaza prin firmele sale, Gemeeni Film, Gemeeni Group, Mediator Group si Industrial Development Group, pierderi de peste 3 miliarde de lei vechi, in timp ce democrat-liberalul Ioan Toanchina (foto), propus la Unitatea de Administrare Judeteana ANIF, se "lauda" cu pierderi de peste 8 miliarde de lei vechi la SC Gedvec SA.
"Astfel a fost decisa majorarea sprijinului acordat sectorului industrial si paturilor sociale vulnerabile" a adaugat Putin care a precizat ca cele mai multe dintre masurile anticriza au intrat deja in vigoare.
1 si la cantina sociala din incinta Grupului Scolar Industrial "Ion Banescu", intre orele 10. 00-16. 00. Iar, vineri, 17 aprilie 2009, intre orele 9.
Videanu si-a exprimat votul la sectia 397 din incinta Liceului Industrial "Timpuri Noi", impreuna cu sotia sa, Mioara. "Am votat pentru cei care eu cred ca pot sa reprezinte cel mai bine interesul national in Parlamentul European.
Edilul Medgidiei, Marian Iordache, nu a ezitat sa prezinte oaspetilor principalele oportunitati de afaceri din zona, impactul pozitiv pe care il va avea pe plan economic si social realizarea Parcului Industrial Medgidia, precum si necesitatea demararii lucrarilor de constructie a noului campus al Colegiului National Kemal Ataturk, obiectiv care va fi edificat prin contributia financiara comuna a guvernelor din cele doua tari:
Nu, pentru primarie se anunta vremuri de investitii puternice, craiovenii vor castiga sute de euro pe luna, iar orasul va deveni cel mai important centru industrial al tarii.
In fine, ultimul proiect aprobat a vizat revocarea lui Tusac din AGA a Parcului Industrial Mangalia si inlocuirea lui cu Lucian Nichita.
infiintarea unui centru de zi pentru ingrijirea copiilor aflati in situatii de risc, a bazei sportive "Prima Prundeni", a sistemului de canalizare comunal, infiintarea parcului industrial "Valea Oltului", crearea campusului scolar Prundeni, unde parintii prea ocupati isi vor putea lasa copiii peste saptamana, aici fiindu-le asigurate supravegherea, masa si cazarea.
Precizam ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta s-au sesizat din oficiu in legatura cu un contract incheiat de Primarie cu SC Bonet Industrial, care avea ca obiect concesionarea serviciului de distributie a apei potabile si a retelei de canalizare a orasului catre societatea respectiva.
Referitor la hotararile care vizeaza societatile comerciale Parc Turism SA, Lucrari Drumuri si Poduri si Parc Industrial Craiova SA, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a spus ca este vorba de un mandat special pe care consiliul judetean il da in calitate de proprietar al acestor societati si ca nu este nimic nelegal.
Germania, si partial Polonia, care au iesit cel mai bine din criza, sunt tarile care au pastrat un aparat industrial productiv semnificativ, care nu si-au supra-dimensionat sectorul serviciilor, si au o gandire strategica.
• dezvoltarea in Romania a unui parc industrial sau tehnologic, • initierea unui proiect comun de construire a unei fabrici de medicamente in Romania, • perspectiva deschiderii unei sucursale a Bancii Chineze, cu efect pozitiv asupra relatiilor comerciale, • cresterea volumului de importuri de autoturisme din Romania, • participarea constructorilor chinezi la reabilitarea infrastructurii din Romania (intre altele, Centura Bucurestilor, o autostrada Nord-Sud, Canalul Siret-Dunare etc), • implicarea firmelor romanesti in proiecte din domeniul energetic sau domeniul constructiilor hidroenergetice din China, • de asemenea, atunci s-a discutat despre importantul proiect de constructie a Podului de la Braila, • China a acceptat un contingent de import de 2500 de autoturisme din Romania, • totodata, primeam din partea Chinei sprijinul pentru a deveni membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU.
Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la suta (PIB real = PIB comunicat public + 20%). Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesara pentru a se demonstra, pe baza de date false, ca Romania are nevoie de imprumuturi internationale.
Acum se castiga cel mai bine din jocurile pe valuta, exact ca in urma cu 500 de ani In opinia profesorului Daniel Barbu, capitalismul nu mai are un caracter industrial ci este mai degraba un capitalism al finantelor si al serviciilor.
google-analytics.com