Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (3.63 secunde)
Englezii vor un nou parc industrial în Banie.
Englezii vor un nou parc industrial în Banie.
Englezii vor un nou parc industrial în Banie.
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
Din reteaua societatii se mai alimentau supermarketul Metro si Parcul Industrial in care sunt locate 23 de firme si muncesc 864 de salariati. ... supermarketul Metro si Parcul Industrial Craiova - unitate unde sunt locate 23 de firme cu 864 de salariati.
In spate functioneaza doar Fabrica de amidon, separata de restul gigantului industrial in cauza. ... Tehnologiile testate la nivel de statie-pilot nu au fost reproduse la nivel industrial, motiv pentru care produsele rezultate au fost de slaba calitate.
Este vorba despre descoperirea, intr-un container, a unei cantitati de 102,4 tone de amestec de compusi oxigenati hidrocarburi, marfa fiind insa declarata drept degresant de uz industrial. ... degresantul de uz industrial este nesupus accizarii, spre deosebire de amestecul de compusi oxigenati si hidrocarburi.
Parc industrial la fosta fabrica de zahar Investitorul canadian de la Tradex Industries si Primaria din Calafat intentioneaza sa construiasca un parc industrial la Calafat.
CNP realizeaza trimestrial o ancheta economica de conjunctura in sectorul industrial, prin care, pe baza raspunsurilor agentilor economici intervievati, referitoare la nivelul productiei industriale, a comenzilor, stocurilor si preturilor, elaboreaza prognoze pe termen scurt.
Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), cea mai mare banca din lume dupa capitalizare, intentioneaza sa deschida cinci noi filiale in Europa in urmatoarele doua saptamani, dublandu-si astfel prezenta pe piata europeana, scrie The Wall Street Journal.
Dincolo de aceste aspecte de nivel oarecum teoretic, abordez acest subiect dintr-o perspectiva foarte pragmatica, pe care mi-a oferit-o experienta personala in demersul de a deschide si de a aduce la un nivel de performanta Parcul Industrial Mures, proiect pe care l-am coordonat in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures in perioada 2004-2008.
Acest colos industrial a stat la baza dezvoltarii economice a municipiului Onesti, a judetului Bacau si nu in ultimul rand, a constituit principala forta economica a regiunii Moldova.
Cu un trecut industrial marcat de evenimente istorice, Hotelul Caro s-a dezvoltat treptat, incepand cu perioada interbelica. ... Cum hotelul Caro este un business de familie, cele 84 de camere renovate aduc progresul tehnologic in contextul conservarii unui stil architectural autentic, care sa aminteasca de trecutul sau industrial, autohton.
Stilul creatiilor sale a fost marcat de claritate si simplitate, fiind unul dintre arhitectii care au utilizat materiale moderne, cum ar fi otelul industrial si sticla plana.
Da, zaharul alb industrial ingrasa pentru ca este rafinat si pentru ca cel care l-a ‘’inventat’’ (omul) l-a scapat de sub control. ... Se gaseste natural in prune, fragi, conopida dar se obtine industrial din xilanii din fibrele vegetale.
Agentia Nationala de Sanatate din Franta a constatat atunci ca gelul folosit la crearea acestor implanturi era de uz industrial, si nu medical, iar suprafata implanturilor prezenta un risc crescut de fisurare.
In afara de faina, zahar, drojdie, sare iodata, in cozonacul” industrial s-au identificat urmatoarele ingrediente: ... - Cozonacul industrial este un produs care, in cele mai multe situatii, nu mai are nimic din gustul si savoarea cozonacului traditional.
La 8 kilometri de orasul Tulcea, intr-o fosta statiune de cercetare a cartofului, pungile de plastic si deseurile din cauciuc sunt transformate in ulei industrial, folosit pe santierele de constructii.
Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, este asteptat maine sa efectueze o vizita in Gorj, la Parcul Industrial din Bumbesti Jiu.
google-analytics.com