Cautare

322 de rezultate pentru "industrial" (3.02 secunde)
Parcul Industrial "creste" cu 5,8 milioane de euro. ... Intreprinderile mici si mijlocii, segmentul-tinta al proiectului, pot beneficia de facilitati daca aleg sa isi desfasoare activitatea in cadrul Parcului Industrial.
Alesii locali au votat la ultima intalnire trecerea terenului aferent parcului industrial din proprietatea domeniului public in domeniul privat al municipiului Galati, respectiv in administrarea SC Industrial Parc SRL, fapt necesar pentru a da startul licitatiilor in vederea concesionarii in zona respectiva.
Parcul Industrial Bumbesti Jiu nu este, deocamdata, afectat de criza economica. ... Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti Jiu, care se afla in subordinea Consiliului Judetean Gorj, a precizat ca nici o societate nu si-a redus activitatea:
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica intitulata "Clusterul agro-industrial - oportunitate de dezvoltare a agriculturii romanesti ", pe care o puteti citi in continuare. ... Ca urmare s-a constituit clusterul Agro-Food-Ind Napoca, cluster menit sa reuneasca cei mai importanti actori ai sectorului agro-industrial clujean.
Autoritatile locale vor sa aduca investitorii in oras, prin infiintarea unui parc industrial la periferie. ... Autoritatile locale din Segarcea - Dolj intentioneaza sa dezvolte un parc industrial pentru a aduce investitori in oras, a anuntat primarul Nicolae Popa.
Extinderea singurului parc industrial din Dolj a fost finantata de guvern într-o prima etapa cu 12 milioane de lei, dar autoritatile judetene nu au hotarât pe ce vor cheltui banii.
La un moment dat, cativa dintre acestia fie si-au manifestat intentia sa-si deschida unitati in parcul industrial din Banie, fie au purtat discutii cu proprietari de terenuri din jurul Craiovei si chiar cu autoritati din judetele limitrofe (Olt).
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
SRI si Ministerul Apararii Nationale trebuie sa-si dea avizul pentru construirea fabricii de filtre auto.Terenul din incinta Parcului Industrial Bumbesti-Jiu, pe care urmeaza sa se construiasca fabrica de filtre auto Pirelli, a fost dezafectat, în perioada urmatoare trebuind sa înceapa lucrarile de executare a halei.
Craiova va avea primul incubator de afaceri în "ograda" Parcului Industrial, cu fonduri de la Uniunea Europeana.
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
Parcul Industrial aflat în subordinea Consiliului Judetean Dolj ar putea primi cele 95 de hectare pe care le-a solicitat de la Jandarmerie si Agentia Domeniilor Statului.
Parcul Industrial aflat în subordinea Consiliului Judetean Dolj ar putea primi cele 95 de hectare pe care le-a solicitat de la Jandarmerie si Agentia Domeniilor Statului.
De ce nu a intrat Kirchhoff in Parcul Industrial? Initial, staff-ul companiei germane a intentionat sa-si deschida o unitate de productie in incinta Parcului Industrial Craiova, dar la acea vreme nu s-a gasit teren.
Infiintarea parcului industrial de la Calafat are un pret: ... din Calafat, vine sa faca lumina in scandalul parcului industrial pe care administratia locala vrea sa-l infiinteze in localitate.
La acest targ Exotique a fost prezent cu ultima sa colectie - Industrial Collection. ... Mobilier are un aspect industrial-chic, iar piesele sunt decorate cu patch-uri de blugi sau material decolorat, toate combinate intr-un look fresh, foarte contemporan.
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta.
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
Cu toate ca din exterior pare mai mult o distractie decât o meserie, alpinismul industrial este o afacere cât se poate de serioasa, ce are la baza trei ingrediente - seriozitate, pasiune si munca, toate la superlativ.Acrobatic este o firma din Craiova care în cei aproximativ 12 ani de activitate a reusit sa devina unul din principalii furnizori de servicii de alpinism industrial din Oltenia.
google-analytics.com