Cautare

327 de rezultate pentru "industrial equipment" (8.92 secunde)
Precizam ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta s-au sesizat din oficiu in legatura cu un contract incheiat de Primarie cu SC Bonet Industrial, care avea ca obiect concesionarea serviciului de distributie a apei potabile si a retelei de canalizare a orasului catre societatea respectiva.
Referitor la hotararile care vizeaza societatile comerciale Parc Turism SA, Lucrari Drumuri si Poduri si Parc Industrial Craiova SA, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a spus ca este vorba de un mandat special pe care consiliul judetean il da in calitate de proprietar al acestor societati si ca nu este nimic nelegal.
Germania, si partial Polonia, care au iesit cel mai bine din criza, sunt tarile care au pastrat un aparat industrial productiv semnificativ, care nu si-au supra-dimensionat sectorul serviciilor, si au o gandire strategica.
• dezvoltarea in Romania a unui parc industrial sau tehnologic, • initierea unui proiect comun de construire a unei fabrici de medicamente in Romania, • perspectiva deschiderii unei sucursale a Bancii Chineze, cu efect pozitiv asupra relatiilor comerciale, • cresterea volumului de importuri de autoturisme din Romania, • participarea constructorilor chinezi la reabilitarea infrastructurii din Romania (intre altele, Centura Bucurestilor, o autostrada Nord-Sud, Canalul Siret-Dunare etc), • implicarea firmelor romanesti in proiecte din domeniul energetic sau domeniul constructiilor hidroenergetice din China, • de asemenea, atunci s-a discutat despre importantul proiect de constructie a Podului de la Braila, • China a acceptat un contingent de import de 2500 de autoturisme din Romania, • totodata, primeam din partea Chinei sprijinul pentru a deveni membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU.
Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la suta (PIB real = PIB comunicat public + 20%). Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesara pentru a se demonstra, pe baza de date false, ca Romania are nevoie de imprumuturi internationale.
Acum se castiga cel mai bine din jocurile pe valuta, exact ca in urma cu 500 de ani In opinia profesorului Daniel Barbu, capitalismul nu mai are un caracter industrial ci este mai degraba un capitalism al finantelor si al serviciilor.
E un oras cu un mare potential industrial, nu e departe geografic de Bucuresti, dar trebuie aproape trei ore ca sa ajungi acolo!
- Motorola, HP, IBM Companii respectabile din zona IT, comunicatii etc., dar mai ales piese esentiale ale complexului militaro-industrial american. In traducere:
- Sectorul industrial: unde s-a inregistrat cea mai mare crestere a productiei auto din Europa, situandu-ne pe locul trei la nivel mondial, cat si pe locul doi in UE la cresterea productiei industriale, in primele 7 luni din 2013.
La data de 2 februarie 2007, presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a conferit Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de Mare Ofiter, pentru cea mai spectaculoasa perioada de crestere de dupa de cel de-al Doilea Razboi Mondial, cu aceasta ocazie fiind decorat intregul Consiliu de Administratie al BNR.
Intr-o societate moderna, dezvoltata din punctul de vedere industrial, geopolitic si social, domeniul turisic detine un rol deosebit de important.
Dintre contractele finantate de firmele din asociatie, 27% reprezinta echipamentele cu scop industrial, 4% il constituie finantarea sectorului imobiliar si 69% transporturile.
Pastrand doar o parte din capacitatile de productie ale vechii fabrici de ciment din Medgidia si externalizand o alta parte insemnata a activitatilor de pe platforma Romcim, actionarul majoritar al obiectivului industrial -compania franceza Lafarge - este nu numai un furnizor de ciment de constructii pentru piata interna, ci si un exportator important, care obtine profituri masive din comercializarea acestui produs pe piata internationala.
Astfel, dupa doar trei ani ferma din Pecineaga numara astazi 17.500 capete de animale si dispune de moderne instalatii de crestere si exploatare a porcinelor in sistem industrial inchis, abatorizarea carnii, reproductia si selectia animalelor.
Cat despre socul pe care il vor suporta agentii economici din Romania, odata cu aderarea Romaniei la Comunitatea Europeana, presedintele CCINA a apreciat faptul ca societatile din domeniul serviciilor vor putea face fata mai usor concurentei occidentale, spre deosebire de cele din sectorul industrial si agricol care vor fi mult mai afectate de aderare.
Investitorii straini doresc sa construiasca in Constanta o rafinarie pentru producerea de biodiesel si sa dezvolte un parc industrial in cooperare cu autoritatile locale.
Din totalul softurilor piratate din Romania, 20% sunt produse la nivel industrial, in timp ce restul de 80% reprezinta softuri piratate la nivel de PC.
si in Turcia repercusiunile sint puternice si, datorita candidaturii ei la UE, acestea se vor extinde si asupra Europei ", a mai declarat liderul sindical. El a apreciat ca se impune o politica globala, cu mai multe capitole: comercial, economic, industrial si social.
Iar de acest aspect s-au aratat nemultumiti 35% dintre agentii economici care activeaza in sectorul constructiilor si intre 31% si 65% dintre companiile care isi desfasoara activitatea in diverse domenii din sectorul industrial.
Ceea ce este surprinzator la cererile UE cu privire la restructurarea sectorului siderurgic din Romania este ca, dupa unele analize, se arata ca piata mondiala a otelului se va mentine pe o panta ascendenta in acest an si in urmatorul, ceea ce va incuraja cresterea capacitatii de productie si consolidarea in acest sector industrial.
google-analytics.com