Cautare

327 de rezultate pentru "industrial equipment" (2.77 secunde)
Cel mai scump proiect a fost desfasurat de Grupul Scolar Industrial "CFR" Craiova - suma totala ridicandu-se la peste 280.000 de euro, dupa care au urmat Liceul de Chimie si Grupul Scolar Industrial "Electroputere" Craiova - cu proiecte in valoare de cate 263.000 de euro.
Contrar tendintei occidentale prin care marile corporatii investesc masiv in creativitate, la noi majoritatea inventiilor sunt realizate de persoane fizice si doar o mica parte in mediul industrial.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Directoarea Bogheanu le-a facut o prezentare a posibilitatilor de finantare si a ramas ca dânsii, în functie de discutie, sa îndrume investitorii catre zona Olteniei“, a spus prefectul de Dolj, Silviu Dumitru.Spaniolii vor conditii contra investitiiPrintre dorintele formulate de reprezentantii ambasadei, autoritatile au enumerat ieri terenuri comasate de 8.000 de hectare pentru agricultura, dar si un parc industrial dotat cu toate utilitatile.
Administratorul unic al Parcului Industrial Craiova, Marin Nicoli, a precizat ieri ca mai-marii de la Mercedes au cerut autoritatilor doljene 200 de hectare de teren, în imediata vecinatate a parcului industrial.
China vrea sa investeasca peste un miliard de euro in realizarea unui parc industrial in Romania, care va deservi peste 200 de companii, pe o suprafata de 100 de hectare, a anuntat, miercuri, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuretti (CCIB).
Ford le cere autoritatilor romane sa grabeasca extinderea Parcului Industrial de la Craiova si sa construiasca infrastructura care sa asigure legaturile spre Bucuresti. Conducerea fabricii Ford de la Craiova a avut ieri o intrevedere cu noul prefect de Dolj, Florin Stancu, si cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa.
Compania Johnson Controls isi deschide fabrica in Craiova, dar nu in Parcul Industrial, cum se credea initial, pentru ca acolo nu au loc furnizorii.
"Avem solicitari de la clientii nostri pentru calificari din domenii tehnice, pentru mediul industrial: ... De asemenea, sunt cautate persoane cu experienta in mediul industrial si pentru posturi in departamentele suport (financiar, resurse umane, logistica, achizitii)", a declarat Sorin Diulescu, Branch Manager la Manpower Craiova.
A fost deblocat Programul Cresterea Competitivitatii Economice, un instrument util in finantarea dezvoltarii sectorului industrial competitiv.
masa stil Industrial (din India) - la 1.680 RON, scaune stil Industrial - la 520 RON (scaunul), cos de paie din India - la 110 RON, fete de masa, de perne si cuverturi- cu 50% din pretul lor (numai la aceste targuri), obiecte din lemn, ceramica si fier de decoratiuni, veioza stil Industrial - la 188 RON si felinare marocane din fier cu sticla - la 52 RON.
Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial. ... Sunt carausi de sodiu, pe langa clorura de sodiu care se gaseste in cantitati mari in alimentele procesate industrial.
Intr-un sondaj de opinie realizat atunci cu cativa trecatori intervievati pe strazile din Cernavoda, remarcam gustul amar pe care populatia orasului o avea in privinta mastodontului industrial construit la marginea localitatii dunarene, in perioada cea mai neagra a dictaturii ceausiste.
Scopul vizitei la Satu Mare a fost gasirea de oportunitati de afaceri pentru investitorii italieni atit in domeniul agricol cit si in domeniul industrial.
Acordul, care se va aplica in domeniile "industrial, institutional si ethnic", vizeaza intensificarea schimburilor dintre IMM-uri si dinamizarea relatiilor dintre promotori.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate:
Pe traseul destinat vizitarii a urmat Sala Tache Ionescu, decorata in stil persan, cu decoratiuni din aur industrial si lemn de nuc, cu candelabre din cristal de Medias. ... Decoratiunile sunt realizate tot din aur industrial, cu exceptia celor de pe draperii, facute din aur si argint.
Companiile de drumuri, poduri si constructii din China vor sa se asocieze cu firme romanesti pentru infiintarea unui parc industrial, a declarat ieri Viorel Marian Pana, presedintele Grupului de afaceri romano-chinez.
Fermele industriale din Romania sunt protejate Reprezentantii UCPR spun ca pasarile din fermele de tip industrial din Romania nu prezinta nici un fel de risc pentru sanatatea omului pentru ca fermele de acest tip sunt „foarte bine inchise, ceea ce inseamna ca nu patrunde nimic din exterior catre interior“.
Municipalitatea a anuntat ca intr-un viitor foarte apropiat vom avea la marginea orasului un adevarat parc industrial. "Incep lucrarile la Parcul Industrial.
google-analytics.com