Cautare

167 de rezultate pentru "indice" (5.43 secunde)
Ei spun ca de la inceputul anului a scazut EURIBOR - un indice care sta la baza calculului dobanzii la creditele in euro - , si ca acesta aproape ar echilibra cresterea euro de acum.
214 kcal/100 g Indice glicemic: 39 Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi "Produsul nostru traditional, magiunul de prune, este obtinut din fruct integral.
Principalul indice al Bursei spaniole, IBEX 35, s-a depreciat cu 12,35% si a inregistrat cea mai proasta sesiune din istoria sa.
un raport care ar trebui sa ne indice cat primim pentru cat platim. AMD, intra in hora, si lanseaza cel mai econom procesor din familia entry-level bazata pe Athlon 64:
Desigur, parerile sunt impartite cand vine vorba de telefoanele producatorilor chinezi, dar cifrele par sa indice o cerere tot mai mare pentru aceste produse.
El a asemuit sanii femeilor cu fructele, i-a impartit pe grupe si i-a sfatuit pe barbati sa-si creeze propriul tabel bazat pe forma si marimea sanilor femeilor care sa le indice caracterul lor.
- Orezul integral este un aliment dezintoxicant si un pic laxativ, depureaza organismul si ajuta tranzitul intestinal - Are un indice ridicat de satietate, iar cei care vor sa slabeasca pot ‘’pacali’’ foamea fara a risca sa sufere un dezechilibru.
- Totodata, mierea are un indice glicemic mai scazut decat zaharul, ceea ce inseamna ca este absorbita incet in organism, fara a dezechilibra pancreasul si secretia de insulina.
Savantii austrieci au stabilit ca vegetarienii consumau mai putin alcool si aveau IMC-uri (indice de masa corporala) mai mici, dar, cu toate acestea, aveau o sanatate mintala si fizica mai scazuta.
Apetitul sexual crescut ar putea fi un semn care sa indice si faptul ca exista o alta femeie in viata partenerului tau.
Acestia au fost rugati sa atribuie un indice de siguranta fiecarui cartier bucurestean. Pe baza acestor valori, folosind programul ArcGIS - ArcMap a fost generata o harta a fricii.
" Aciditate gastrica " Arsuri stomacale " Atacuri de colite " Dureri de cap " Balonari " Gaze si multe alte afectiuni generale Acestea se datoreaza in principal meselor bogate in grasimi saturate gen sosuri, mancaruri gatite in grasime sau cu grasime, dulciuri comerciale care sunt dealtfel bine stiutele bombe calorice care au indice glicemic ridicat si care nu doar maresc nivelul zaharului din sange dar distrug si vitaminele ingerate, incetinind metabolismul si afectand organismul.
In plus, adaosul de sare abia ca poate mari riscul de hipertensiune, iar prin prajire, din cauza carbohidratilor, alunele au un indice glicemic mare, contribuind la luarea rapida in greutate.
Fiecare bacterie/ciuperca are o reactie specifica la anumite medicamente (antibiotice sub forma de ovule vaginale in general pentru gravide) si prin tratament inadecvat pot dobandi rezistenta sporita, fiind mai greu de vindecat ulterior, prin urmare medicul ginecolog/obstetrician este singurul in masura sa va indice tratamentul corespunzator.
Pentru a afla care este greutatea normala in timpul sarcinii, trebuie sa stim ca la un indice de masa corporala normal (intre 18,5 si 25), femeia poate lua in greutate, in timpul sarcinii, intre 11 si 16 kg.
Apoi, au fost dezlegati si au fost rugati sa indice detalii suplimentare in prezenta analizatorului vizual. S-a procedat in mod similar pentru fiecare analizator, excluzandu-l si apoi punandu-i in evidenta valoarea informationala prin prezenta.
Da, interventia chirurgicala este o solutie in cazurile in care se justitica (in cazul unui indice de masa corporala peste 40).
Potrivit unor estimari ale unor studii internationale, aproximativ 66% dintre persoane considera ca cremele solare cu indice de protectie mare sunt destinate exclusiv persoanelor cu piele sensibila.
O crema cu indice de protectie solara 100% nu ne protejeaza 100% de insolatie (Autoare: Magda Marincovici) Multe dintre persoanele care folosesc creme de protectie solara nu stiu mare lucru despre factorii de protectie solara, sustine un studiu publicat in revista medicala JAMA Dermatology.
Unele marturii pareau sa indice ca in iulie 1947, un OZN s-ar fi izbit de pamant, nu departe de Roswell, pierzand o parte din invelis, dupa care ar mai fi zburat pana la campia San Agustin, unde s-a prabusit definitiv.
google-analytics.com